UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Во реваншот подобро да го игра Васкез или Асенсио на местото на Бејл, лош е после повредата.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
не заебавај...
Робен беше единствен кој се трудеше од Баљерн-да, ама да го направил 5 пати мајмун, мало сутра...

Робен знаејќи кои пробиви ги има,денес немаше НИТУ ЕДЕН ОПАСЕН ПРОБИВ во негов стил..
+ второ пол Марсело му пресече само 4-5 топки 1 на 1 кога му одеше Робен и направи 2-3 100% шанси од нив..тоа што не ги реализираа е друго 20.
Едно 10 корнери изнуди од таа страна по тоа што му бегаше...Види реприза,колку пати проба со лизгачки старт да му ја земе,никако не му успеа. Успут,тоа е мое субјективно мислење за Марсело,не мора да значи дека е така. Напад има придонес,ама тешка дупка е у одбрана...

Робен второ полувреме не можеше да стои на нозе,Начо Монреал да играше против него немаше да го помине,посебно не после 60-та минута. Кога го ставија Коман,Робен се пребаци напред,имаше некоја шанса за контра,у место стоеше или темпо си трчкаше..

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
настрана то шо го утна пеналот, Видал денес играше и трчаше за тројца алал.. едноставно таков е дечкото... се внесува ептен во играта, плус даде страшен гол па се напали до немај каде, па го утна пеналот... иначе сеуште не ми е јасно како Баерн дозволи да им замине Крос.. дали Пеп нешо ја усра или управата, едноставно не смееја да си го дозволат тоа... класа играч е !!

p.s btw им се чудам на сите шо коментираат дека немало врска тоа шо за малку ќе го убиеја цел тим на Дортмунд, демек тоа не било изговор за изгубената утакмица... па дечки дали сте нормални aлоо... три бомби им пукаат, наоѓаат четврта неексплодирана, наоѓаат две писма кој шо потврдуваат дека уствари играчите биле цел на нападот... и за помалку од 24 часа треба да играат утакмица... па дај не ме јебете...

"We were told by text message that Uefa was making this decision. A decision made in Switzerland that concerns us directly. We will not forget it, it is a very bad feeling" - said Tuchel.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.827
Поени од реакции
17.774

Ич го неќам карактерно ми е ѓубре ама за потегот секоја чест..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.832
Видал го имаше мечот кај себе, прво го промаши зицерот што му го набаци Робен, а после и пеналот. Наместо 3-0, пушиона.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.634
Поени од реакции
1.205
Секоја чест за потезот на Видал само пичките од уефалона даваат гол од непостоечки пенал.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сигурно Баерн не изгуби ради што не играше Лева,
Па не би рекол баш дека е така. Се гледаше дека им фали убоитост на Баерн, нешто што Милер ко единствен шпиц не го може, на тоа додај и умрен Рибери без поддршка од Алаба и имаш скроз нефункционална лева страна. Само Робен напаѓаше а Зидан цела одбрана на сконцентрира на него. Левандовски да играше у поим ќе го уништеше Начо. Од друга страна и Тијаго не може да игра со Милер, на Левандовски му мести тацни пошто овој знае што сака за разлика од шушумигава што чека отпади. :D

Грешка на Анчелоти покрај Рибери беше и играњето на Алонсо, премногу е спор, касни у додавања, касни у затварања не моеше да се брка со противниците. Требаше еден од Санчес или Кимих да игра у пар со Видал, Тијаго ќе ја контролираше играта и чао, а вака скроз ја изгубија и средината.
Крос ги уништи, ова статистикава само докажува каква партија имаше жутиот. Браво.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
Не знам колку сте го гледале Начо ама дечково си игра консантно добро,независно против кој и да игра..имаа на времето една лоша партија со Варан кога губеа од атлети 4-0 ,ама од тогаш наваму дечкото си гази кога и да добие шанса..ни топло ни ладно,константно си е на ниво..и со пристап на утакмицата на Реал како во второ пол,начо / левандовски би биле најмалку забележани

B

BooBojan

Гостин
Koи Баернисти нејќеле офанзивни појачувања бе, што лупаш глупости како од ракав? Кој фан на Баерн има пишано дека не се потребни???

И купен е Суле за наредна сезона, информирај се пред да влезеш во подфорумов со незналица постови.
Знaм декa гo зедoвте дуoтo oд Хoфенхaјм Суле и Руди, aмa aкo нaпрaвaт глупoст сo зaсилувaњa кaкo Брaнт и Гнaбри, некa не oчекувa никoј успех вo ЛШ.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Па не би рекол баш дека е така. Се гледаше дека им фали убоитост на Баерн, нешто што Милер ко единствен шпиц не го може, на тоа додај и умрен Рибери без поддршка од Алаба и имаш скроз нефункционална лева страна. Само Робен напаѓаше а Зидан цела одбрана на сконцентрира на него. Левандовски да играше у поим ќе го уништеше Начо. Од друга страна и Тијаго не може да игра со Милер, на Левандовски му мести тацни пошто овој знае што сака за разлика од шушумигава што чека отпади. :D

Грешка на Анчелоти покрај Рибери беше и играњето на Алонсо, премногу е спор, касни у додавања, касни у затварања не моеше да се брка со противниците. Требаше еден од Санчес или Кимих да игра у пар со Видал, Тијаго ќе ја контролираше играта и чао, а вака скроз ја изгубија и средината.
Крос ги уништи, ова статистикава само докажува каква партија имаше жутиот. Браво.
Имаше голема разлика од Баерн прво полувреме и второ. Баерн одлично изигра тактички у прво, можеа 2/3 - 0 да водат и со тоа да го решат мечот. Што се деси у второ, нарочито после рано примениот гол појма неам, али најлошо одиграно полувреме на Баерн сезонава.

C

Castiel

Гостин
Lesno e da se kaze ako ne si bil vo takva situacija. Ocigledno igracite na BVB ne mozat taka lesno da otfrlat toa sto se desi: http://www.espnfc.com/borussia-dortmund/story/3102420/dortmund-defender-sokratis-i-feel-like-an-animal-and-not-like-a-person
UEFA was in touch with all parties on Wednesday and never received any information which suggested that any of the teams did not want to play.

Така да џабе им се оправдувањата. Нормално јасно потресени тешка ситуација ама и Монако во иста ситуација беа. Башка кој ќе им ги врати парите на фановите што допатувале? Се изигра реваншот и се беше мирно. Ова другово си бараат опрадување само за поразот играчите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom