Па спремни сме, да гледаме на тв.И ние од Јунајтед сме спремни...ох в8 :/
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Дали е ова некоја тајна порака дека Баерн-Монако ќе биде финалето оваа годинаNajdobri odbrani vo Evropa.
![]()
Ако мислиш за името, така се вика на шпански, италијански.... Bayern MonacoДали е ова некоја тајна порака дека Баерн-Монако ќе биде финалето оваа година![]()
Falcao ne e povreden nesto, Ili se vraka vecer?![]()
Ќе биде многу интересен и неизвесен натпревар.
Минатата ја играше во домашното првенство.Falcao ne e povreden nesto, Ili se vraka vecer?
Ќе игра Фалкао. Суспендиран е Бакајоко, а повреден е десниот бек Сидибе. Кај Дортмунд Ширле и Дурм се повредени. Кастро е неизвесен, а Ројс започна да тренира, но не е спремен да стартува. За вториот натпревар сигурно ќе игра.Falcao ne e povreden nesto, Ili se vraka vecer?
А кај вас како е ситуација за утре со повреди и суспензии? Во Реал само Варан и Пепе се повредени и сигурно ги пропуштаат и двата натпревари, а Рамос е под закана на суспензија и ако добие утре жолт картон ќе го пропушти возвратниот дуел во Мадрид.Ќе игра Фалкао. Суспендиран е Бакајоко, а повреден е десниот бек Сидибе. Кај Дортмунд Ширле и Дурм се повредени. Кастро е неизвесен, а Ројс започна да тренира, но не е спремен да стартува. За вториот натпревар сигурно ќе игра.
Модриќ нема ли 4 жолти?А кај вас како е ситуација за утре со повреди и суспензии? Во Реал само Варан и Пепе се повредени и сигурно ги пропуштаат и двата натпревари, а Рамос е под закана на суспензија и ако добие утре жолт картон ќе го пропушти возвратниот дуел во Мадрид.
Хумелс нема да игра првата сигурно, за втората не се знае, ама тешко и таа, и Левандовски е знак прашалник. Ако игра ќе игра под лекарства, со ризик да излезе брзо. За жолти неам појмаА кај вас како е ситуација за утре со повреди и суспензии? Во Реал само Варан и Пепе се повредени и сигурно ги пропуштаат и двата натпревари, а Рамос е под закана на суспензија и ако добие утре жолт картон ќе го пропушти возвратниот дуел во Мадрид.
Какви 4, не е ова домашно првенствоМодриќ нема ли 4 жолти?
LOL не ми текнува која статија сум ја читал, ваљда од истиот што го праша Швајни на првиот прес во Чикаго дали е можно да освојат СП со Чикаго Фајр хахахКакви 4, не е ова домашно првенство
Иначе и Рамос и Модриќ ако добијат жолт утре, нема да играат на реваншот.