Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кои се тие први трансфер цели? Ниту еден везен играч не се спомнува освен Верати ама он би легнал и у најјаката средина што еден тим може да ја има. Ако Џејмс Родригез го сметаш за везен играч ондак ок еве нека биде и он, мада ако се купува ќе игра у напад. Истото важи и за Берарди, Бернардески, Санчез и сл..

Маки, со сфе се слагам, се' што имаш на пишано а за ова ќе те цитирам, само да ти кажам што мислев. Кога напишав „први трансфер цели“ не мислев на клубот, мислев на навивачите, зошто ние тука си комуницираме. Како навивачи, први трансфер цели ви се (покрај купување на светот нели) играчи од средина.

Да сме иделе по паметот на Уфо сеа сите ќе баравме да се избрка Икарди на клоци, на пример. Пола и поише од нас се оградивме од него после глупирањата за судиите и масонската завера на Ањели против 7мо пласираниот Интер. :D

Значи еден да ебиш сите ќе ги турнат гаќите а?
@DeviAngel hhhhh

#хаослудило

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

legendata veli deka ne pominal 1 den na forumov bez pritoa peja da ne zamara za najdobriot brazilski strelec vo istorijata na PL, Koutinjo, clen na brazilskata aleja na velikani vo PL kade gordo sedat Jo, Elano, Rochembak i Kleberson.

legendata veli deka ne pominal 1 den na forumov bez pritoa peja da ne zamara za najdobriot brazilski strelec vo istorijata na PL, Koutinjo, clen na brazilskata aleja na velikani vo PL kade gordo sedat Jo, Elano, Rochembak i Kleberson.

И Сисињо :icon_lol:

Уствари грешка, овој не играше ПЛ

Еј мајсторе? :pos: Тука шефе? :ROFLMAO:

Сите знаеме дека на Интер му треба многу повеќе од 1-2 класа играчи за да биде фактор во Серија А, освен одредени ликови од фан клуб Интер. Тоа ти е исто водење инает ко Бодо кај нас, дека сме во борба за титула пошто сме трето место а не глеа дека сме седумнаесиљади бода позади првиот. Прво, стопати иаме праено муабет за Кутињо и секад бил тој канцероген хумор, глеа у земја, слаб у дуел и не шутирал бла бла. После тоа, имавте спремен тим за топ3 со сеоски Пеп, па само бековите ве јебеле али го имате најјакиот напаѓач кој ќе ве вади (тука секогаш сме се слагале, Икарди е најјакиот според мене напаѓач во Серија А а воедно и најјакиот играч на Интер), па Габигол (смешка од муабети за него, не сакам ни тема да отворам), па Жоао Марио дека бил класа (пошто освоил Европско со Португал), па дека ја имате најјаката средина во Серија А, за на крај, за на ебениот крај да се посерете на ранг на Ливерпул и Брендан Роџерс во неговата последна сезона, да потонете.

Муабетот ми е дека, ниту еден исфорсиран хумор нема да го испере канцерот кој го насеавте со пување на составот во текот на предсезона, па до пред месец-два. Чекам само да видам дали ќе извршите масовно самоубиство доколку Милан заврши пред вас :D
И сам знаеш кои членови ги правеа тие муабети така да безвезе форсираш и мене ме спомнуваш. Исто ко сеа јас тој Селтик да го земам за пример на навивач на Ливерпул а и сам знаеш какво дно допира ликот. Сме праеле 10000 пати муабет и на фб и на форумов и самиот си свесен дека знам што е проблемот во Интер и колку и кој фали во тимов. За Кутињо продолжуваш да замараш без никаква потреба и да вадиш муабети од контекст, тоа со гледањето доле во земја беше за периодот додека беше во Интер, никој не ти вика дека е лош играч моментално него дека не е лидер, а затоа и викам дека сместа би го собрал ако уз пат дојдат 1-2ца класа играчи. Да, јас сум скроз сериозен дека на овој Интер му требаат толку класа играчи на моменталниов играчки кадар затоа што имаме добра основа а и бај д веј не сме Барса или Реал па на секоја позиција да плаќаме по 100 милиони за играч. Нешто слично му треба и на Ливерпул кој нема лош тим и тренер.

Значи еден да ебиш сите ќе ги турнат гаќите а?
@DeviAngel hhhhh
Ете го овај одма умот во ебање му оди морее ист си ко комшивкати со волнените чорапи на плус 50.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom