Serie A 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ама зошто не читаш што пишувам бе мајсторе, што е фрката? Ајде со Капслок сеа, ваљда ќе сфатиш. НИ ТРЕБААТ БАР 1-2ЦА КЛАСА ИГРАЧИ КАКО САНЧЕРЗ И ВЕРАТИ И ПЛУС ОДБРАНАТА ПОД ИТНО ДА СЕ СРЕДИ. Под средување одбрана се подразбира купување на двајца квалитетни бекови и еден стопер, Миранда е добар, Муриљо може да биде замена заедно со Медел кој исто така може да покрие на штопер иако е задњи везни. Како ова е САМО ЕДЕН играч тоа објасни ми го?? Јас ти реков Интер има убава основа да си изгради добар тим за следната година, односно конкурентен за ЛШ, а можда и титула којзнае...

Еј мајсторе? :pos: Тука шефе? :ROFLMAO:

Сите знаеме дека на Интер му треба многу повеќе од 1-2 класа играчи за да биде фактор во Серија А, освен одредени ликови од фан клуб Интер. Тоа ти е исто водење инает ко Бодо кај нас, дека сме во борба за титула пошто сме трето место а не глеа дека сме седумнаесиљади бода позади првиот. Прво, стопати иаме праено муабет за Кутињо и секад бил тој канцероген хумор, глеа у земја, слаб у дуел и не шутирал бла бла. После тоа, имавте спремен тим за топ3 со сеоски Пеп, па само бековите ве јебеле али го имате најјакиот напаѓач кој ќе ве вади (тука секогаш сме се слагале, Икарди е најјакиот според мене напаѓач во Серија А а воедно и најјакиот играч на Интер), па Габигол (смешка од муабети за него, не сакам ни тема да отворам), па Жоао Марио дека бил класа (пошто освоил Европско со Португал), па дека ја имате најјаката средина во Серија А, за на крај, за на ебениот крај да се посерете на ранг на Ливерпул и Брендан Роџерс во неговата последна сезона, да потонете.

Муабетот ми е дека, ниту еден исфорсиран хумор нема да го испере канцерот кој го насеавте со пување на составот во текот на предсезона, па до пред месец-два. Чекам само да видам дали ќе извршите масовно самоубиство доколку Милан заврши пред вас :D

Не бе како Милан пред Интер нема шанси. Интер се класа може и 2 над Милан.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Икарди покрај Игуаин и Џеко не може да биде најдобар напаѓач во Серија А.

ima uste za igranje do kraj na sezonata ne se rastresuvjte tolku mnogu, krajot go krasi deloto.
Taka де до крајот ќе си ја покажете класата ќе тепате све живо и диво и ќе завршите трети при што ќе докажете дека сте цела класа над милан.

Taka де до крајот ќе си ја покажете класата ќе тепате све живо и диво и ќе завршите трети при што ќе докажете дека сте цела класа над милан.
poentata mi bese na toa dali inter ke bide pred milan ili obratno i ne se pali na toa deka milan e pred inter koga i dvete ekipi se mizerija i se borime za fucking 5-6-7 mesto

@Castiel добро шо ме потсети - дужиш 1000че од кладбата за кој пред кого ќе биде од лани ....

пс: Навивач на Ливерпул да се сити и да соли памет за Интер - What's next? Навивач на Арсенал да објаснуе какво е чувството да се освојуваат титули? :цицки:

Next, ќе научиме што е разлика помеѓу „ситење“ и „согледување реалност“ :X3:[DOUBLEPOST=1491842721][/DOUBLEPOST]После тоа ќе научиме да не летаме во облаци „wowowowo liverpulec se siti na Interas a ne videl titula“

*Последен освоен трофеј пред 6 години

@Castiel добро шо ме потсети - дужиш 1000че од кладбата за кој пред кого ќе биде од лани ....

пс: Навивач на Ливерпул да се сити и да соли памет за Интер - What's next? Навивач на Арсенал да објаснуе какво е чувството да се освојуваат титули? :цицки:
Ти дужиш од пред некоја сезона. Убаво ме потесети сеа. XD[DOUBLEPOST=1491843277][/DOUBLEPOST]
poentata mi bese na toa dali inter ke bide pred milan ili obratno i ne se pali na toa deka milan e pred inter koga i dvete ekipi se mizerija i se borime za fucking 5-6-7 mesto
Вие се силевте пред почеток на сезона како сте класа појаки од милан и ќе се борите за титула со јувентус. Ние никад не се праевме јаки ко вас.

Next, ќе научиме што е разлика помеѓу „ситење“ и „согледување реалност“ :X3:[DOUBLEPOST=1491842721][/DOUBLEPOST]После тоа ќе научиме да не летаме во облаци „wowowowo liverpulec se siti na Interas a ne videl titula“

*Последен освоен трофеј пред 6 години

Пер, да имаше Италија 7105 купа како Англија, ќе освоевме и ние нешо :LOL:

а *Реалноста* ти е искривена.

Интер има пеколна средина и супер напад - тоа што одбраната е катастрофа е друга тема на муабет.

Пер, да имаше Италија 7105 купа како Англија, ќе освоевме и ние нешо :LOL:

а *Реалноста* ти е искривена.

Интер има пеколна средина и супер напад - тоа што одбраната е катастрофа е друга тема на муабет.

Еден куп плус има во Англија и за да го освои, треба да го изигра а не му даваат на секој што се пријавил почесен трофеј, така?

Уште со тој муабет, дека имате пеколна средина и супер напад? :D

:pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom