A
Avenger99
Гостин
Џабе е.По кој пат ја ставаш сликава? Wallpaper ти е сигурно.
Џабе е.По кој пат ја ставаш сликава? Wallpaper ти е сигурно.
Значи идеме пак дуи и остали викаат без платформа нема влада..Ти бе очигледно не сфаќаш дека секој Македонец платформата како таква ја осудува. Битно е што е прифатено од неа, а како што можевме да чуеме од Заев на пресот, кога збореше за владината програма, видовме дека ништо од тоа што го трубевте вие и вмровските медиуми не е прифатено.
Е сега, битна работа е што и да добие Заев мандат не значи дека ќе состави Влада. Ете, едно крило од Дуи не сака да ја напушти таа тендер коалиција со Вмро, читај Артан Груби и уште неколкумина цело време трубат дека ќе се држат до платформата, барем на тв така изјавуваат, од Беса не сакаат Талат да им биде спиќер, итн итн... Ако Заев се држи до владината програма можеби Дуи ќе си ги повлече сите потписи и ништо од Владата, можеби истото ќе го сторат и другите албански партии, па ете после фино лепо цивилизирано кога ќе се види дека никој со никој не може да коалицира ќе се оди на избори...
Од друга страна, Заев и да прифати све од платформата џабе му е, прво, не може да ги реализира прашањата кои излегуваат од Уставот, читај нема 2/3 мнозинство, едноставно ништо не може да се направи во тој поглед без Вмро, второ, со прифаќање на прашањата кои задираат во унитарноста ќе ризикува во најмала рака 80% од гласовите добиени на овие избори да ги изгуби инстант...
Така да, доста пењавење за нешто што и вие знаете дека не може да се оствари.
И да, не ми одговори на прашањето, барате јавно отфрлање од Заев а никој од вас јавно не истапи со критика до Милошевски.
Спонтано ги праќа.По кој пат ја ставаш сликава? Wallpaper ти е сигурно.
Па имаше од Кичеви полека де..Ни на крај памет не ми паѓа на тебе да ти реплицирам, ама ај, пошто е прв пат. Ако е точно, ова што си го кажал, знаеш во Македонија има една институција се вика Јавно Обвинителство. Зошто ете 10 години се ДПМНЕ на власт, не пробале да најдат нешто? Незнам јас какви наочари носи Бобан, незнам нит ме интересира со што се он занимава, стварно, ме интересира какви наочари носи премиерот и од кај му на него толку пари ако се знае дека месечна плата му е 1200 евра?![DOUBLEPOST=1491677800][/DOUBLEPOST]
Де дај од Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Кичево oh wait..
Нотмално нели транспарентност или тоа за сјо не важи?Тоа е битно нели, каде СЈО потрошило пари, наместо обвиненијата? Е затоа сме на ова дереџе.
Имаше, до Гевгелија отишле Како мислиш откако ќе се расчисти со наши одродени?Па имаше од Кичеви полека де..
За други градови откако се расчисти со наши одродени...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ќе има ќе има, полека..[DOUBLEPOST=1491678813][/DOUBLEPOST]Нотмално нели транспарентност или тоа за сјо не важи?
Обвиненија има еден куп и допрва ке има али пресуди слабо...
На Миленко.Овај е му е син или на пандов или на јанко, трето нема
Па видиш дека не знае човек пак прашува...По кој пат ја ставаш сликава? Wallpaper ти е сигурно.
Па сега не џнам се појавуваат и на двете медта ваљда ги клонираат или телепортираат...Имаше, до Гевгелија отишле Како мислиш откако ќе се расчисти со наши одродени?
kje ima presudi,poso kje ima specijalno sudsko oddelenie.taka pisuva vo vladinata programa 2017-2020Ќе има ќе има, полека..[DOUBLEPOST=1491678813][/DOUBLEPOST]
На Миленко.
Идиоте заебанција се маицивеОвие?
Уставни измени ги направија пратениците со мнозинство гласови.ama nemas problem so ustavnite izmeni sto proizlegoa od taa neustavna vojna
genijalno
Фрчко нешто многу не го поштуем, ама некогаш знае да ја погоди. Он 90-ти години збореше дека планинциве треба да ги култивираме, да им даваме да се образуваат и да се едуцираат.Џабе е.
Значи идеме, нит сте патриоти, нит ве заболе за Македонија, битно ви е само Грујо да го спасите и Вмро да остане на власт со цел да си ја задржите платичката ваша или на некој од своите.Значи идеме пак дуи и остали викаат без платформа нема влада..
Дуи бара писмени гаранции од сдсм за платформа и они сватиле дека зајко менува мислење на дневна база...
Сдсм дава писмени гаранции..
Сдсм има 67 пратеници за влада..
Кој дел не ти е јасен?
е па премиерот ги носеше службените наочари што идат бесплатно со мајбахот и од многу носење го потрошил стаклото... а овие наочари на Бобан се еписибир и бетер од тангите на Ивона и персиски ќилим на Латас... а за наочарите на Бобан ( кои гарант се на фирма купени) и луксузното службено порше на Заеви дознавме во овој период на СЈО, не пред 10 години...Незнам јас какви наочари носи Бобан, незнам нит ме интересира со што се он занимава, стварно, ме интересира какви наочари носи премиерот и од кај му на него толку пари ако се знае дека месечна плата му е 1200 евра?![DOUBLEPOST=1491677800][/DOUBLEPOST]
Де дај од Тетово, Гостивар, Дебар, Струга, Кичево oh wait..
Ауууу..Па сега не џнам се појавуваат и на двете медта ваљда ги клонираат или телепортираат...
Фрчко нешто многу не го поштуем, ама некогаш знае да ја погоди. Он 90-ти години збореше дека планинциве треба да ги култивираме, да им даваме да се образуваат и да се едуцираат.Џабе е.