Имам едноставна ИДЕЈА за расчистување на работите, покер со отворени карти...А кај се сдсм домољубците у сето тоа??? ..чекаат кога ќе се гласа, да гласаат против тоа што Груби вика??? Мислиш ќе имаат храброст да му ги украдат паричките на Бејли и ветуваата у швицарска и у арачиново?? Мртви ладни ќе ги одјебат гледајќи го у очи??? Два-три пута не направија така.., од кај ти идеа дека сега ќе направат??? Или и ти мислиш дека народ пие мастило???....крмаку сдсм-овски[DOUBLEPOST=1491470150][/DOUBLEPOST]
...затоа што СР Македонија функционираше како дел од Мала Европска Унија. Наместо Брисел го имавме Белград. Никој не спореше ништо македонско , дури напротив.
Функциониравме со менталниот склоп и опкружување кое сега ЕУ педофилистичарите ни го продаваат како иднина.
Бугарине и Албанците, Унгарци, Румунци, и други за кои ни беше многу жал не лижеа ко шекер преку стакло, а Шведи доаѓаа на студиски престои да сватат како функционираме. Посебно Чесите..., најтехничката и најкултурната нација во Европа, а стаена во кафез тавореше. Нормално сега некоја будала како тебе ќе каже ..сами си се криви...
Но кај може едно галофакс пиле тоа да го свати со своето пилешко мозоче....дека сега ние сме во кафезот, овојпат оној кој го носат на кланица , и тоа кој го то носи ...американските измеќари.. тхе шипатарес
Almeida чоече. ти треба бе мал напор , само стани и отшетај до Камени Мост, после уште еден чекотр и џилитни се ласта на глава у тоа плиткото..., гарантирано е полесно отколку да истураш кубни метри говна по форумов...Ти уствари ги мрзиш нато и еу после 99-та, кога го бомбардираа Слобо. Сигурно си учествувал во палењето на амбасадата организирано од четничкиот уредник на „патриотската“ шител, која и сега е главен добавувач на информации за твојот скромен интелект и светоглед широк како иглено уво. Македонец што го гледа и умира за ноле, вучичу педеру и се крсти во диктаторскиот еквивалент овде без да обрне внимание на општествени импликации, руинирање на општеството, отселување на млад свет, наплив на дебилен национализам, лажни инвестиции и куп говна преку кои може да прогледа пошо се „снашол“ со некое тендерче.
Продолжи со: „Сорос, Сорос, Сорос, Сорос, Сорос“.....ајде повторувај, бројлеру!
Добро е што.. „иако е обид да биде заплашен, тоа нема да му успее на никого“. Ретки се тие што можат да бидат заплашени, или не...
тоа ти е , а праша човек колку плати си исплатил , а одма недостоен е и треба да гледа у постои погоре... [DOUBLEPOST=1491476665][/DOUBLEPOST]А не извини, не сум достоен со тебе да правам муабет на форумов - види си неколку поста погоре.
..што бе има некој со таму свилен Орвел да ми кажуе за некаква Животинска фарма кога на таква една живеам, "свињо" една ...(како што милува Almeida или кој беше да титулира овде)...Таман за вас Груевисти сега има саем на книгата. Одете и побарајте ја Животинска фарма од Орвел. Кај 200 денара е и кратка е кај стотина страни. Чим читате отчети од по илјада страни ова ќе ви биде пичкин дим. За ваше добро.
Sto sakas da kazes be, lepotane ? Zosto citiras samo del, za da ja izvadis od kontekst celata vest ? Odvratno. Kogo be ke zaplashuvate ili napadjate, volovi gnasni ? Kako pichki po 10 dushi upadjate i pravite problemi na semejna proslava. Highlander-i. Mrsh !Добро е што.. „иако е обид да биде заплашен, тоа нема да му успее на никого“. Ретки се тие што можат да бидат заплашени, или не...
Сепак не можеш да го достигнеш тоа ниво на дигнитет и интегритет. Иако имаш потенцијал да изедеш фул танкер г***а, ама не сум те ословил така, не сум рекол никаде дека си свиња, не лажи...што бе има некој со таму свилен Орвел да ми кажуе за некаква Животинска фарма кога на таква една живеам, "свињо" една ...(како што милува Almeida или кој беше да титулира овде)...
И, тоа по дифолт значи дека џентлменски договор имале Заев и Грујо ?se sekjavas kolku SDSM firmi sjeba ljupco posle 1998?
`dzentlementski dogovor megju branko i ljupco` zvuci poznato?
И ти и тој погоре јаки експерти сте.
ја изгледав емисијава, што да кажам, овој Манчевски невиден кретен, та него го слушаш та куртониве овде на форумов.
Саламата една елоквенција што држи, шта да ти причам. Главурдана у осум камери не му влегуе, со хелихоптери треба да го снимаат.ја изгледав емисијава, што да кажам, овој Манчевски невиден кретен, та него го слушаш та куртониве овде на форумов.
...ти ми беше при рука па употребив Almeida... ,а може бил друг , ама нема веза на фармата на не_сум_од_овде, свињите се поеднаквите од еднаквите , па не бригај...свиња тоа му доаѓа ко праење честСепак не можеш да го достигнеш тоа ниво на дигнитет и интегритет. Иако имаш потенцијал да изедеш фул танкер г***а, ама не сум те ословил така, не сум рекол никаде дека си свиња, не лажи.
не знам што беше али за разлика од оној куртонот делуваше супериорно, овај куртонов три грама мозок немал. исто ко со тебе некој да дискутира.Виртуелните гласачи на анкетата на маде_мкд си дојдоа по своето - https://forum.kajgana.com/threads/she-has-her-own-individual-website.83299/
Саламата една елоквенција што држи, шта да ти причам. Главурдана у осум камери не му влегуе, со хелихоптери треба да го снимаат.
И тој беше едно време смрден прецедник на некој измислен средношколски или студентски сојуз па напраи слична кариера како неговиот кичевски фашистички колега тонка.
Ова ти е врвот на интелигенцијата? Или допрва на магистерски ќе се запишуваш..? Мислиш дека јас сум нападнал некого? Ме заплашуваш?Sto sakas da kazes be, lepotane ? Zosto citiras samo del, za da ja izvadis od kontekst celata vest ? Odvratno. Kogo be ke zaplashuvate ili napadjate, volovi gnasni ? Kako pichki po 10 dushi upadjate i pravite problemi na semejna proslava. Highlander-i. Mrsh !
Со овој што и да стаиш од другата страна делуе супериорно.не знам што беше али за разлика од оној куртонот делуваше супериорно, овај куртонов три грама мозок немал. исто ко со тебе некој да дискутира.