- Член од
- 12 октомври 2015
- Мислења
- 321
- Поени од реакции
- 218
To su uslovi garancije koje daje LG.To nisam ja napisao.Samo sam upozorio ljude da se pazljivo informisu oko uslova za garanciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Razbral ne razbral jas Batka imam dva Gree Hansol i.mozam da ti kazam top masina e i ako mozis da si kupis hansol nema da zazalis toa e toa.Ako pocnam da ti objasnuvam kako na malo dete, ke mislis deka sum sarkasticen, ama ne gledam poinaku kako mozes da me razberes
Doticniot clen ne razbral za informacijata od slikite, evidentno e od prethodnite negovi komentari i na negovite istomislenici deka se dileri ili vraboteni vo GREE, i zatoa skokaat kako da si im ja vregal familijata,a se pravat objektivni i nezavisni!
Uste da objasnuvam?
Vo red se izvinuvam.
Значи тотално разочарување од Грее и од представниците.
Само што ми се јави другарот кој имаше проблеми со Хансолот, кој го зеде на мое наговарање. И после 2 месеци молење и пријавување во сервис на проблеми во работата сеуште никој не дошол да го погледне и да го испита.
Блажо Зорба денеска дека повторно ќе го испрател монтерот, кој патем го праќа 2 месеци и кој се оградувал дека не е специјализиран сервисер за Грее и дека најдобро би било од сервисот да го средат проблемот, но од Грее биле премногу зафатени во 2 месеци да си најдат термин да ја испоштоваат гаранцијата.
На крајот уште и имал лице да му каже дека ќе ја измереле ампери и волти и толку од нив. А за тоа дали ги испорачува декларираните перформаси: топлина, консумирана енергија, одржување на температура (сите оние што и беа проблематични) ниту знаеле ниту можеле да ги проверат.
После ваквиот однос јас дефинитивно не си преземам ризик да препорачам ниту еден прозвод од ГрееМак. Иако производите се можеби добри и секаде може да се јави дефектен производ, ваквиот однос дефинитивно не е.
А како што гледам на форуов ова изгледа е пракса на ГрееМак. Изгледа и Goran0505 имал слични проблеми со климата па мака мачел на крајот да ја заменат.
Ajde ajde,nema dzabe ni kod stare babe. Ah sto si tiiiiRazbral ne razbral jas Batka imam dva Gree Hansol i.mozam da ti kazam top masina e i ako mozis da si kupis hansol nema da zazalis toa e toa.
Jas imam probano da ti prodadam klima pa mislis deka diler sum.
So koja brzina na Fan e mereno i koja e zadadena T na daljinskoto ako moze da dopolnis infoНаправив видео од температура на издув на FH35VE, подесено на макс, надворешна температура мислам беше околу 8-9 степени.
https://youtu.be/SGdYC6bXaOk
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
So koja brzina na Fan e mereno i koja e zadaena T na daljinskoto ako moze da dopolnis