Прашав пошто се мислам дека порано прочитав во случај 1ви да се паѓа викенд ко прва недела од викендот ќе се рачуна наредниот викенд. Изгледа грешка сум бил ЧД
Прашав пошто се мислам дека порано прочитав во случај 1ви да се паѓа викенд ко прва недела од викендот ќе се рачуна наредниот викенд. Изгледа грешка сум бил ЧД
Овој викенд 1 и 2 беше слободен за млади. Инаку да еден период така правеа после сменија нешто изгледа тоа важи само ако 1 е во недела...Прашав пошто се мислам дека порано прочитав во случај 1ви да се паѓа викенд ко прва недела од викендот ќе се рачуна наредниот викенд. Изгледа грешка сум бил ЧД
ги даваат, али таму е лудницаДали уште ги даваат здраствените картици? Три пати до сега поднесувам и цело време различен изговор ми кажуваат за нив. Книшката не можам да ја најдам и едино чаре ми е таа картица.
PolyesterdayАј ако може предлог во Скопје за печатење маички.. Гледам оваа Панда Веар не постои веќе, па препорачајте ми некоја каде што штампаат квалитетно. Фала ви однапред
Секако дека е и може да биде доказ и основа за пријава во полиција.Сакам да знам дали е возможна тужба/опомена
Се работи за закана на Фејсбук од човек кој што некогаш го познавав. Речиси една година не сум во никаков контакт но имам од негова страна закани ... "Ќе те лежам" , "Пази се" , "Не си свесен што ќе ти направам" итн.
Сметате ли дека принт скрин од Фејсбук може да биде добар доказ во МВР и пред суд.
Благодарам однапред.
Читав погоре негативни коментати за нив.. Имаш искуство со нив?
Пред некоја година ми испечатија неколку маици, ептен се топ и квалитетни. Сега не знам како функционираат, слушнав дека печателе само на големо (100+ парчиња) и биле доста скапи (може и да сум разбрал погрешно). Најдобро е сам да си прашаш, на страната што ти ја пратив има контакти, распрашај се и види. Покрај „Полиестердеј“, во Скопје има и други локации каде што печатат маици, но не знам каков им е квалитетот таму.Читав погоре негативни коментати за нив.. Имаш искуство со нив?
Добро, фала ти многуПред некоја година ми испечатија неколку маици, ептен се топ и квалитетни. Сега не знам како функционираат, слушнав дека печателе само на големо (100+ парчиња) и биле доста скапи (може и да сум разбрал погрешно). Најдобро е сам да си прашаш, на страната што ти ја пратив има контакти, распрашај се и види. Покрај „Полиестердеј“, во Скопје има и други локации каде што печатат маици, но не знам каков им е квалитетот таму.