Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ова жениве нека дадат некој предлог за марка на машина за перење алишта.. Некоја така убава само за перење (не и сушење) околу 15-25 бона...
LG zede bratuced mi i prezadovolni se. Isto i Samsung ima tetka mi, dobro se drzi. Samo nikako nemoj Whirlpool. Jas imam takva i prasanje na vreme e koga ke ja dadam na ciganite.Ова жениве нека дадат некој предлог за марка на машина за перење алишта.. Некоја така убава само за перење (не и сушење) околу 15-25 бона...
Фала ФросеLG zede bratuced mi i prezadovolni se. Isto i Samsung ima tetka mi, dobro se drzi. Samo nikako nemoj Whirlpool. Jas imam takva i prasanje na vreme e koga ke ja dadam na ciganite.
Број еден во квалитет се електролукс јас лично имам бош и не сум ич задоволен од неа.Ова жениве нека дадат некој предлог за марка на машина за перење алишта.. Некоја така убава само за перење (не и сушење) околу 15-25 бона...
Odi vo najbliskiot Neptun i raGledaj gi modelite, ovie lani ja zemaa, a novi modeli imas na tri meseca. Otprilika taa cena bese 22-3.000, se naoga kvalitet za tie pari sto gi spomna.Фала Фросе[DOUBLEPOST=1491167090][/DOUBLEPOST]@Ilumious абе да не претерувам да те замарам, ама општо онака мислев некој модел да речеме од некоја марка (еве ЛГ нека биде) што стварно ја бива а да не е скапа премногу.. На тоа целев пошто ја стварно не се разбирам..
Абе 2ца сме, ја и девојката, и ја и реков помалку што збира (рецимо 5-6 кила) она ми вика нема шанси, со повише треба да збира, ќебиња како ќе переме.. И ја си викам у право е, ова жениве на све пажња обраќаат...@Сладоледџија ,
Избегни ги дигиталните, имам слушано дека многу страдале и брзо се расипувале.
Уште еден совет што ќе ти дадам, ако машината не ја користат многу членови, подобро е да ја земеш некоја со помал капацитет на алишта, за да можеш што побрзо да ја наполниш.
И немој да земаш Горење, попреценета марка немам видено... Они ти се како голф меѓу машините за перење. Квалитет има да, далеку од тоа.. Ама за таа цена се наоѓа многу подобар избор. Ја би одел со Индесит.
Абе 2ца сме, ја и девојката, и ја и реков помалку што збира (рецимо 5-6 кила) она ми вика нема шанси, со повише треба да збира, ќебиња како ќе переме.. И ја си викам у право е, ова жениве на све пажња обраќаат...
Машините за перење не се само за жениОва жениве нека дадат некој предлог за марка на машина за перење алишта.. Некоја така убава само за перење (не и сушење) околу 15-25 бона...
Не сум сигурен далидржи боја иверицата, но има самолеплива фолија за обложување што ќе ти заврши работаИма некоја боја за пребојосување на иверица?
Сакам од кафена бела да ја пребојам. Прашував познаници ми викаа таков бил материјалот не фаќал боја.
Некое чаре?
Зависи од големината на комбето нас за 15 луѓе ни наплатија 4500.Сакам да знам колку чини да изнајмиш автобус или комбе на еден ден, за целодневна екскурзија!?!?
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
neдали овој викенд бесплатен е превозот со воз за лица под 26год ?