Lycamobile Македонија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
види си на корисничкото име на вебсајтот пошто не стига известување
*137# i ke ti kaze kolku i do koga imas net[DOUBLEPOST=1491126784][/DOUBLEPOST]
Ставив 100 денари на бројчето и не добив 1ГБ нет? Не добив никаква СМС порака
*137#[DOUBLEPOST=1491127020][/DOUBLEPOST]
Думата ми е зошто имаат само припејд пакети?
http://www.lycamobile.mk/mk/bundle?id=NT

Да не биде 384 денари промотивно колку да се испрефрли народ и после оп назад на 750 денари. Колку да се мрдне пазарот од мртва точка де, да се слушне дека имаме трет оператор.

За мене најлогичен чекор се да се користат Lyca само за втора опција сега за сега, (имаш минути на Вип/Телеком сакаш поефтин интернет на Lyca) но не и да се префрли бројот кај нив.

Ако сакате теории на заговор- Вип/Оне (можеби и Т-мобајл) се заглавени со корисници на промотивни тарифи од години наназад со кои мака мачат да ги качат на поскапите тарифи.
На пример, една од Select тарифите на Оне нудеше неограничени разговори во мрежата на Оне за 130 денари! Кога се споија ВИП и Оне истите тие корисници сега добиваат неограничени разговори во двете мрежи за истата цена
. (Кога двајца се караат, третиот користи).
Се ми е мисла дека постои шанса многу ПОСТПЕЈД корисници да се посегнат по овие и идни промотивни ПРИПЕЈД промоции и подоцна да ги качат цените.
Како што нагласив ова е само теорија на заговор, но теорија на заговор беше и дека граѓани неосновано се прислушуваат :)
muabetov tie kako da recam 50/50 sto bi mu doslo kako ona sto bi bilo ako bi bilo koga bi bilo.... i jas nikogas nemase da go smenam one ama go smeniv so vip pa se spojija po 1 god, i pak isto, cenite pred da go prodadat Cosmofon na one pustija niski pretplati minuti fixGsm itn.. i posle toa pocna dase kreva cenata sekoja godina po 100ka, od 200 den pretplati se kacivm na 750.
Taka da so Lyca nema sto da se izgubi i nemas dogovor ke pocekame za portirajne bar jas imam uste 6 meseci pa i do togas kese vidi sto/kako.....

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
*137# i ke ti kaze kolku i do koga imas net[DOUBLEPOST=1491126784][/DOUBLEPOST]
*137#[DOUBLEPOST=1491127020][/DOUBLEPOST]
muabetov tie kako da recam 50/50 sto bi mu doslo kako ona sto bi bilo ako bi bilo koga bi bilo.... i jas nikogas nemase da go smenam one ama go smeniv so vip pa se spojija po 1 god, i pak isto, cenite pred da go prodadat Cosmofon na one pustija niski pretplati minuti fixGsm itn.. i posle toa pocna dase kreva cenata sekoja godina po 100ka, od 200 den pretplati se kacivm na 750.
Taka da so Lyca nema sto da se izgubi i nemas dogovor ke pocekame za portirajne bar jas imam uste 6 meseci pa i do togas kese vidi sto/kako.....
Нема...вика All your benefits got expired

Член од
30 мај 2012
Мислења
5.027
Поени од реакции
2.889
kolku se ceka za prefrlanje na brojce? podnesov pred 5 dena pa uste nisto. a ova kao so nadopolnuvanje za 100 dobivas 1gb internet ili kako. ako stavis za 400 i go aktiviras onoj za 380den so 8gb ke imas vkupno 12gb posle ili kako?
ps. na narodot ostanuva da gi kazni i vip i tmobile za kolenje so cenite i nepotrebno i pedersko vrzuvanje so dogovori. so se mene tice uste utre neka pcovisaat i dvata.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
kolku se ceka za prefrlanje na brojce? podnesov pred 5 dena pa uste nisto. a ova kao so nadopolnuvanje za 100 dobivas 1gb internet ili kako. ako stavis za 400 i go aktiviras onoj za 380den so 8gb ke imas vkupno 12gb posle ili kako?
ps. na narodot ostanuva da gi kazni i vip i tmobile za kolenje so cenite i nepotrebno i pedersko vrzuvanje so dogovori. so se mene tice uste utre neka pcovisaat i dvata.
da tocno ovoj mesec ke bide taka so sekoe stavajne 100d. 1 gb +8te od 384 =12

Член од
20 јануари 2009
Мислења
654
Поени од реакции
535
Мислам дека веќе проработи електронското надополнување, само не треба да сте најавени на MyLycamobile веројатно уште не работи така.
Јас пробав преку почетната страница и стигнав се до крајот само немам пари на картичка а и имам доволно кредит. Capture+_2017-04-03-13-31-29.png Capture+_2017-04-03-13-32-36.png Capture+_2017-04-03-13-33-20.png Capture+_2017-04-03-13-34-01.png

Џ

ЏинЏер

Гостин
Кај можам да купам сим картичка во околината на центар-карпош1?

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Кај можам да купам сим картичка во околината на центар-карпош1?
Во центар, сим картички имаш во продажните салони на Niкofon и ТNT Market во гтц и Ramstoremall.
А ги има и по книжарници, мали продавници и маркети и најчесто имаат залепено стикер Lycamobile на влезната врата.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
Мислам дека веќе проработи електронското надополнување, само не треба да сте најавени на MyLycamobile веројатно уште не работи така.
Јас пробав преку почетната страница и стигнав се до крајот само немам пари на картичка а и имам доволно кредит. Прегледај го приврзокот 167794 Прегледај го приврзокот 167795 Прегледај го приврзокот 167796 Прегледај го приврзокот 167797
Nejke jas probav nekoj error se javuva na kraj. ama inaku se drugo e zakon-ova se barase odamna
Da Zivee konkurencijata

Член од
3 април 2017
Мислења
1
Поени од реакции
0
дали може првиот месец да си една претплата следниот друга?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.769
Поени од реакции
4.191
дали може првиот месец да си една претплата следниот друга?
Moze od start ako sakas aktiviraj Data XS- potoa Lyca mini 199den, -naredniot Lyca MAxi 384den, itn....ako nemas pari mesec/dva ne stavaj ne aktiviraj nisto titkaj neka ti zvonat drugite kako sakas, dojdovni povici i sms tise besplatni-se sam si kreiras- otkako ke go napravat online nadopolnyvajne preku MojLyca moze kako princip na postpejd Primr; na 10ti vo mesecot da ti se reaktivira LycaMaxi preku debitna/kreditna karticka,taka da nikogas nema da ostanes bez paket/usluga..... vo globala toa e i e super . !

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Kolku se ceka za prefrlanje na pripejd brojce?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom