- Член од
- 10 мај 2009
- Мислења
- 1.880
- Поени од реакции
- 1.990
23-3 за 7 минути
Ок сфаќаме, Леброн треба да земе МВП. Хипотетички гледано и Леброн да отидеше летово у ГСВ и да се повредеше, ГСВ пак ќе газеа и без него. Леброн кога иде во нов тим тогаш иде во тим кој е нов склопен, нови играчи и затоа се губат коа се без Леброн, воопшто не се уиграни без него. Голден Стејт со истиов костур на тимот го сруши рекордот на Чикаго, не гледам зошто би биле послаби без Дурант. После повредата паднаа и тоа е ради тоа што мислам дека со доаѓањето на Дурант малце се опуштија главниве играчи пред се Кари бидејќи помалце товар паѓа на нив за разлика од претходните сезони. Се подозбили тимот и еве ако не се лажам веќе 9 победи врзаа.Јас мислам Дурант треба да земи МВП.. ГС незнат кај терат без него
Па послаби се без Дурант. За негово доаѓање се откажаа од доста клучни играчи од клупа па во ситуација кога е и повреден и немаа нешто квалитет од клупа која може до негде да покрие тоа. Ја жртвуваа клупата за Дурант.Ок сфаќаме, Леброн треба да земе МВП. Хипотетички гледано и Леброн да отидеше летово у ГСВ и да се повредеше, ГСВ пак ќе газеа и без него. Леброн кога иде во нов тим тогаш иде во тим кој е нов склопен, нови играчи и затоа се губат коа се без Леброн, воопшто не се уиграни без него. Голден Стејт со истиов костур на тимот го сруши рекордот на Чикаго, не гледам зошто би биле послаби без Дурант. После повредата паднаа и тоа е ради тоа што мислам дека со доаѓањето на Дурант малце се опуштија главниве играчи пред се Кари бидејќи помалце товар паѓа на нив за разлика од претходните сезони. Се подозбили тимот и еве ако не се лажам веќе 9 победи врзаа.
Плус уште една хипотетичка ситуација, да беше на пример Попович во Кливленд поприлично сум сигурен дека Кливленд немаше да има толку порази кога ќе играа без Леброн.
Нормално дека се послаби без Дурант но тоа не значи дека се слаби без Дурант, моментално и го докажуваат тоа.Па послаби се без Дурант. За негово доаѓање се откажаа од доста клучни играчи од клупа па во ситуација кога е и повреден и немаа нешто квалитет од клупа која може до негде да покрие тоа. Ја жртвуваа клупата за Дурант.
Леброн ќе завршеше трет ако не ја закомпликоваа работата Кавси периодов.. Како што стојат работите не би го ставил ни топ 5 реално.. Вестбрук, Харден, Каваи, Вол, Томас.. Во тој редослед се и неможи некој да ме убеди поинаку..Ок сфаќаме, Леброн треба да земе МВП. Хипотетички гледано и Леброн да отидеше летово у ГСВ и да се повредеше, ГСВ пак ќе газеа и без него. Леброн кога иде во нов тим тогаш иде во тим кој е нов склопен, нови играчи и затоа се губат коа се без Леброн, воопшто не се уиграни без него. Голден Стејт со истиов костур на тимот го сруши рекордот на Чикаго, не гледам зошто би биле послаби без Дурант. После повредата паднаа и тоа е ради тоа што мислам дека со доаѓањето на Дурант малце се опуштија главниве играчи пред се Кари бидејќи помалце товар паѓа на нив за разлика од претходните сезони. Се подозбили тимот и еве ако не се лажам веќе 9 победи врзаа.
Плус уште една хипотетичка ситуација, да беше на пример Попович во Кливленд поприлично сум сигурен дека Кливленд немаше да има толку порази кога ќе играа без Леброн.
Леброн не очекувам веќе да биде во трка за МВП освен ако не отиде во тим каде ќе биде единствен Ол Стар играч, баш како Вестбрук во моментов. Само прстените му се предизвик моментално, и рекордот на Абдул Џабар претпоставувам.Леброн ќе завршеше трет ако не ја закомпликоваа работата Кавси периодов.. Како што стојат работите не би го ставил ни топ 5 реално.. Вестбрук, Харден, Каваи, Вол, Томас.. Во тој редослед се и неможи некој да ме убеди поинаку..
Вестбрук ова шо го прај е НЕРЕАЛНО.. Трипл дабл со 57 поени ЕЈЈЈЈ
Појаки се без лузериштето Дурант.Нормално дека се послаби без Дурант но тоа не значи дека се слаби без Дурант, моментално и го докажуваат тоа.
Erik SpoelstraCoach of the year? Според мене Скот Брукс или Бред Стивенс