Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте некое интересно трилер или хорор филм од поновите?
Хорори јас мислам дека најдобро е да одбереш азијски некои. Мислам ако си баш љубител на хорор, јас лично не сум ама јапонци, корејци, тоа е ненормално кога се работи за хорор.
Macabre (2009)
Reincarnation (2005)
Noroi: The Curse (2005)
Не се нови ама се добри, јас не сум догледал ниеден азијски хорор, и воопшто ептен мал број на хорори имам до крај гледано, обично оние со комедија или акција што се мешани. :pos:
Нема да згрешиш со азијски хорор.

Најреална оцена за Perfetti sconosciuti од wot
Just sayin' :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Дејвид Бекам во King Arthur на Гај Ричи.

17635303_10154237266361571_5951291766925247514_o.jpg

Давам чесен пионерски збор дека ќе се активирам повеќе на подфорумов од следнава година. Пошо минатата беше доста во празни одови и крајно непродуктивна освен на книжевна база, овој пат нема да пројде така лежерно :D
Yeah, right.

Don't breathe

Значи пред да започнам да ебам мајки и шајки да напоменам дека ќе има спојлери во текстот што ќе го напишам така да тие што не го гледале а сакаат да го гледаат не читајте воопшто.
@Ме2 да ти ебам се у куќа, да ти ја ебам таа другарката Мери Кечап што ме натера да го гледам овој филм и да изгубам саат и пол од мојот скапан живот.

Се работи за тројца младичи, односно двајца машки и една девојка, кои ограбуваат куќи и работат за четврти човек. Едниов од машките има татко кој е шеф на агенција за обезбедување и знаеше каде му стои клучот од фиоката каде беа сместени клучевите од куќите кои ги се осигурани преку татко му. И одат тројцава во куќа каде што живее слеп човек, бивши војник кој ја изгубил својата ќерка и примил добар надомест за тоа, па сеа овие решаваат да го пљачкаат. Значи во текот на целиот ебан филм СЛЕП ЧОВЕК им ебаваше мајки, ги бркаше низ куќа, а овие кутрите не можеа да избегаат никако. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Дури имаше еден момент, тоа на почетокот беше, каде овој стариов примети дека има некого во куќата и отиде ги закова сите прозори и врати за да не може да избегаат децава. Онака иде во веце и со огромна даска го кова прозорчето за вецето исто како да има четири пара очи, за две секунди грагау све живо искова си еба мајката. :vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos:

Нека не ве лаже ѓавол да го гледате ова срање од филм.

Оценка -1/10
Како заврши на крај? Го опљачкаа ли барем?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom