S
silmarillion
Гостин
Колку што знам ти лично сам кажа дека си приклучен на тоа друштвоgolemo cudo ako ja zemat.
Treba da si lgbt,incesoiden,retardiran pa da se priklucis u toj klub
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Колку што знам ти лично сам кажа дека си приклучен на тоа друштвоgolemo cudo ako ja zemat.
Treba da si lgbt,incesoiden,retardiran pa da se priklucis u toj klub
Од каде ова?Od najaveniot press na SJO Tifani e Latas?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Хммм, ај ќе видиме. Како и да е - тоа говно требаа порано да го 'рчнат.A i gledav edno intervju so latas i znam kaza kako mlad imase eden glup i cuden prekar, e sea dali bese tifani nz, mozit pogresno gi povrzvam rabotive.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zaev ne e kradec. Da imase Zaev i na mravka zgaznato, familijata kako sto mu e nakrvena uste odamna ke go frlese vo zandana.
Zvrle sekoja nedela mu pusta krivicni prijavi na zaev koi sto se smesni i neosnovani i sudite sekoj pat go osloboduvaat od vina, normalno.
Familijata uste odamna mu se ima nakostreseno da go skine ama realno nema za sto da mu se fatat.
Zaev e cist kako solza. Ako ne bese cist, dosega odamna ke bese piknat vo zandani.
Zaev ne e ni biten. Za nego ke mu ja mislime koga ke dobie nekakva mokj vo drzavata.
Grujo e toj sto e biten.
Zatoa velam, najprvo grujo i familijata da se piknat vo zatvor, pa duri potoa ke mu ja mislime za se drugo sto ostanuva.
Posto ako tie lopovi se izvlecat bez kazna, jas ti garantiram deka makedonija bukvalno nema da postoi povekje.
Мазен ср'бски колонист, јасен е.За Латас е утре пресот 98%. Баш да видиме дали и тој ќе биде на службен пат.
Takanarecenite "Stranski sluzbi" se samo izmislena baba roga koja e vo sluzba na grujo so cel da ja demonizira gragjanskata inicijativa protiv nego i familijata.Грујо не е крадец. Да имаше Грујо и на мравка згазнато, странските платеници како што му се накрвени уште одамна ќе го затвореа или убиеја.
СЈО секоја недела му пушта кривични пријави на Грујо кои што се смешни и неосновани и судиите секој пат го ослободуваат од вина, нормално.
Соросоидите на чело со Бејли одамна му се имаат накострешено да го скинат ама реално нема за што да му се фатат.
Грујо е чист како солза. Ако не беше чист, досега одамна ќе беше отстранет.
Грујо не е е ни битен. За него ќе му ја мислиме кога државата ќе биде сигурна.
Заев е тој што е битен.
Затоа велам, најпрво од странските закани и платформи да се спасиме, па дури потоа ќе му ја мислиме за се друго што останува.
Пошто ако се подели државата, јас ти гарантирам дека Македонија буквално нема да постои веќе.
Не дека тоа што го напиша/в има некаква смисла само по себе, туку чисто да ти покажам како се пишува на македонски.
..потполно сте у право Лепи Господине, нема ништо од тоа, нит служби, нит платформи.., само криминал и пропаганда...нормално и будалетинки кои веруваат дека е тоа така, ај тие што веруваат , туку уста им лепи од пљампање и нас да не убедат дека сме исти такви будалетинки ко нив....Takanarecenite "Stranski sluzbi" se samo izmislena baba roga koja e vo sluzba na grujo so cel da ja demonizira gragjanskata inicijativa protiv nego i familijata.
Se sto napravija i se zalozija Evropskata Unija i Amerika e vo direktna korist na narodot sto zivee vo makedonija, i na makedoncite i na albancite i site drugi.
Ne postojat nikakvi "stranski sluzbi".
Ne postojat nikakvi "neprijatelski platformi".
Postoi samo kriminalot i propagandata na grujo i familijata.
Zatoa najprvo grujo vo zatvor, a potoa ke mu ja mislime za se drugo.
човек со карактер, си кажа што му лежеше на душата наместо да паламуди од околку што би рекол @Beric Dondarrion округло на ќоше, овој и го закачи на шарената право во очи, очи да и излезат, па сега ќе се лади, ќе одмара, после таков секс и заслужи човекот да се излежава малку.Јанко недела дена на ладење, ради "технички проблеми" во неговото студио
![]()