Strelec, potpuno si promašio temu. Ja treba da kupim tri klima uređaja za kuću svojih roditelja. Radi se o spratu od 120kvm korisne površine, a kuća je u prizemlju 150kvm. Moji roditelji se greju na pelet i ove godine su se zamalo smrzavali, jer je bila nestašica peleta, pa se onda pojavio po mnogo većoj ceni, tako da ih je grejanje koštalo mnogo. Da se to ne bi ponovilo, moja ideja je da kupim 3 invertera i da greju veći deo sprata, a kako je struja u Srbiji jeftinija od većine zemalja u regionu, grejanje na klime je i ekonomski opravdano. Član sam Elitemadzone foruma, Benchmark foruma, Forum.hr, kao i mnogih drugih van regiona, a od skoro i ovog foruma. Na većini foruma na kojima sam član ovih dana pokušavam da doznam da li vredi kupiti taj Vivax AERI, tako da sam i ovde došao sa istom namerom. Niti prodajem klime, niti od toga imam neku korist, i zabole me ona stvar da robujem brendu, gledam isključivo šta je najisplatljivija kupovina u datom trenutku, pa bio to Gree, Tadiran, Vox, Fox, Beko ili neki deseti brend. Tako kupujem i sve ostalo. Ovo nisam napisao zbog tebe, već radi drugih učenika ovog foruma, a tebe sam prijavvio moderaciji zbog ličnog vređanja i iznošenja laži o meni. Sve ovo što sam napisao vrlo dobro i sam znaš, i video si moje postove na drugim forumima, ali se iz nekog razloga ponašaš tako kako se ponašaš. Ako iimaš problem sa nekim drugim, ja nisam taj, pa me se otkači.@Jozza tvoj link ja bajati kao pokvareni kupus....link je kad se PowewrUser mislio sta da kupi i to od aprila 2016......al se nakraju odlucio za AERI.....tvoj link je od Aprila 2016te, a moj od Decembra 2016 kad pise da ima AERI
http://www.forum.hr/showpost.php?p=61541735&postcount=4156
Ti i onaj tvoj burazer ZZP ste manipulanti i profiteri dosli ovde samo od jednog razloga da ste kontra Gree a da usput kao spontano spomente i falite vas Fujitsu....prvo napravite da i Fujitsu bude ovde 500eura umesto 700 pa onda pricajte, a bolji odnos prevaranti nazaluzuju....
ni ti ni onaj ko te doneo ovde(necu ime da mu spominjem)
Jel te tolko zabole ona istina o GMC* kompresorima pa se uclani ovde.....koji luzer
Vama smeta GREE i to je ono zasto ste ovde...prodaj ti moda za bubrege tamo srbijancima