Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да те јаде тебе таа плоча многу. Треба да ја средиш, многу е подобро чувството откога ќе се изолира одозгора. Знам и кај мене беше така во едната куќа.Imam pisano i prethodno...Dneven prostor zaedno so kujna okulu 31m2...pvc dograma so 3 stakla...izolirana so 5cm stiropor na maltarena strana i 8cm stiropor na nemaltarena strana..Se raboti za sprat od kuka...Tavanot e od armirana ploca, a nad plocata se naoga neizolirano potkrovje...Smetam deka tamu se i najgolemite zagubi, a plus kukata se naoga vo Bitola kade sto se i najniski temperaturi vo zimata..
Pa gledano kolku e teska nadvoresna samo 37 kg sigurno cesto ke odi vo Defrost.Vivax 12 ima mnogo slab kompresor, i mali pdesign, pa i ne očekujem da može da greje. Ali mene interesuje Vivax 18 AERI, i ima li neko iskustva sa njom? Snage ima, samo ne znam kako troši j koliko često ide u defrost?
Тоа е и моето гледиште. 18ката доаѓа со одличен 14цц компресор, 4.3 пдесигнх, 750м3ч издув. Уствари тоа е многу слично на fh35ve само во мидеа верзија за доста пониска цена.Vivax 12 ima mnogo slab kompresor, i mali pdesign, pa i ne očekujem da može da greje. Ali mene interesuje Vivax 18 AERI, i ima li neko iskustva sa njom? Snage ima, samo ne znam kako troši j koliko često ide u defrost?
Pa gledano kolku e teska nadvoresna samo 37 kg sigurno cesto ke odi vo Defrost.