Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Толку го извреѓа за да му ставиш 6ка? 6ка што е океј оцена?Многу сакав и низ гледањето активно се трудев да ми се свиѓа Assassin's Creed, ама за жал не понуди ништо повеќе од просек. Многу мразам да критикувам филмови, ама srsly којкур.
Имаше милион шанси филмов да биде overwhelming и естетски совршен ама ништо, флоп, трејлер од 3 минути за играта повеќе ме има внесено со акција отколку филмов од 2 саати, многу сум лута.
А ги има сите елементи да ми се свиѓа: Фасбендер, medieval setting, assassins, archery, потенцијал за breath taking акција и gasping кадри... и се тоа џабе зашто филмот delivers nothing.
Што знам, може во кино било доживљај да се гледа, вака за нигде....
Сакав да му стаам 7 ради Фасбендер, ама баш ради него ќе му стаам 6 зашто waste of talent беше проектов.
Жал ми е што се најде навреден од коментарот (или па таков впечаток оставаш), ама јас помала оценка од 6ка немам ставено на Летер, и многу ретко ставам помалку од 6 in general, тие оценки ги чувам за филмови како наказата Bitchslap или ересот Bounty Hunters, а и не знам зошто па јас тука треба да си ја правдам скалата, блокбастери од мене добиваат 7ци ако е блокбастерот лош, и 8 ако е блокбастерот добар, 6 за блокбастер е оцена испод лош, така што не... 6 не е ни блиску до океј оцена.Толку го извреѓа за да му ставиш 6ка? 6ка што е океј оцена?
Плус од каде толкава изненаденост, кога никој не рече дека е совршен филмот. 6ка на ИМДБ, 17% на Ротен и 35 на Мета.
Акционите сцени (од 16ти век) беа бонбона на платно, ама беа премалку и мене рецимо ме нервираше што е сместен во денешно време и што цело време чекав да се случи нешто и оп заврши...Очигледно планираат 2ка и да перат пари на слава на игрите, али без добри сценаристи, тешко ќе им оди франшизава.
Xavier мисли на роудтрип е, застани ваму застани таму, lets put this innocent family in danger for no apparent reason [emoji1]Thank you James Mangold.
Пристојно финале и достоен клуч за едни од побитните ликови на x-men универзумот, преку потребно беше да се смени пристапот.
![]()
По патот на гранде, се надевам.Кај ми е @whatto ?![]()
Љубоморен!По патот на гранде, се надевам.
Појќе да го не видам.
7-ци се многу добри филмови, а 8-ци и 9-ки се ремек дела. Не може филмови на Буњел, Кјубрик или Фелини што се осмици, да бидат рака под рака со Хексоу Риџ.То е шо е, без навреда ама не памтам дека некогаш твоето мислење ми било мене или било кому релевантно.