Playstation Portable - PSP

• Креатор на темата Креатор на темата Chevall
  • Време на започнување Време на започнување
Слимот го имаш у германос за 200 евра од таму ти е најсигурно да го купиш а инаку го има у една продавница у беверли најдоле што е, таму е нешто поскапо од германос(250 евра мислам).

Imam psp slim no ne znam kako da stavam video vo nego pa mi treba pomos ako nekoj zanae neka kazi blagodaram odnapred.Inace psp slime e mn dobra konzola ima demo igri na ovie web straini za nego:www.pspdemocener.com, www.pspdemo.org i mnogu grugi pisete na google psp demos i ce vi izlezat del od ovie web strani

za da stavis video treba da go priklucis so kompjuter i vo memoriskata vo folder VIDEO ke stavis ama treba videoto da e mp4.
a za igri ne ti se isplati da gi kupuvas. ke dades 10 evra da ti go flesnat i ke si simnuvas celi igri

Imam psp slim no ne znam kako da stavam video vo nego pa mi treba pomos ako nekoj zanae neka kazi blagodaram odnapred.Inace psp slime e mn dobra konzola ima demo igri na ovie web straini za nego:www.pspdemocener.com, www.pspdemo.org i mnogu grugi pisete na google psp demos i ce vi izlezat del od ovie web strani
Како што можам да разберам од твојот пост е дека твоето ПСП не е "хакнато", ако сакаш да ти го "хакнам" поврзи се со мене по ПП и ќе се договориме.

Поздрав!

Јас имам PSP и ми го донесоа од Данска..Графиката на PSP-to е иста како на PS2,но сепак можеш секаде да го носиш со себе.Но тоа не е се..можете на него да ставате:слики,музика,..но сето тоа можете ако имате добра мемориска картичка.Има уште многу други работи,но купете го ако сте во состојба и пробајте го.

Супер е PSP ама кога бевме да побараме за игра и типот ми вика "6 000 ден" си викамн 6 000 чуми да те отепаат. Јака направа е, ја имам дома, како што кажа членот над мене:baeh:

Супер е PSP ама кога бевме да побараме за игра и типот ми вика "6 000 ден" си викамн 6 000 чуми да те отепаат. Јака направа е, ја имам дома, како што кажа членот над мене:baeh:

па ке гхо хакнеш и ке си симнуваш игри од интернет

пред месец дена го продадов за 160 еура месец беше користена.
имав 10 оригинални игри и 2гб мемориска картичка.
иначе болја конзола од ова здравје.

пред месец дена го продадов за 160 еура месец беше користена.
имав 10 оригинални игри и 2гб мемориска картичка.
иначе болја конзола од ова здравје.

си можел да земеш многу повеке од 160 евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom