НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Па слично годиште беа со Леброн 32-34 ако не се лажам.. За некои тие години се пензионерски за некои не.. Баркли и на почеток од кариера играше со Др Џеј и Мозес Мелоун.. Леброн ги загуби најдобрите години играјќи со Мо Вилијамс и Џамарио Мун

Бош и Лав реално не се големи играчи.. Би ги ставил на исто рамниште со еден Кукоч.. Вејд беше играчиште првата сезона но после тоа почна полека да паѓа.. Кајри има 24 години.. Допрва му доаѓа времето.. Кари, Клеј, Дреј и Дурант се НЕСОМНЕНО во најдобрите години
Kaко не се големи играчи. Па Лав беше доста клучен за титулата на Кавс. За Бош да не зборам. Он имаше огромна улога во 2те титули на Мајами. Бaшка Тоа дека најдобрите години ги загубил тогаш тешко малку. Па сега Леброн ја игра најубавата кошарка во карирата. Ова му се најдобрите години. Друга работа Баркли на почеток дур играше со Џеј И Мозес имаше дупло појака конкуренција од Леброн што ја има на исток. И да не можеш да ја подржуваш одлуката на Леброн а да се буниш за ситуацијата во ГС.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Ај некогаш нека заигра коњот во тим од западна конференција.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Kaко не се големи играчи. Па Лав беше доста клучен за титулата на Кавс. За Бош да не зборам. Он имаше огромна улога во 2те титули на Мајами. Бaшка Тоа дека најдобрите години ги загубил тогаш тешко малку. Па сега Леброн ја игра најубавата кошарка во карирата. Ова му се најдобрите години. Друга работа Баркли на почеток дур играше со Џеј И Мозес имаше дупло појака конкуренција од Леброн што ја има на исток. И да не можеш да ја подржуваш одлуката на Леброн а да се буниш за ситуацијата во ГС.
Клучен беше колку Реј Ален шо беше клучен.. Одбраната над Кари шо ја одигра на крајот беше клучна.. Но да играше на ниво серијата ќе беше решена порано.. Оди види му статистиката на Лав финалето.. ДНО беше.. Исто и Бош во финалињата прилично лош беше[DOUBLEPOST=1489439189][/DOUBLEPOST]
Ај некогаш нека заигра коњот во тим од западна конференција.
Ќе се задоволиш тогаш? Да не велиш ама нелојален е ги остави Кавси на цедило пак? И така нема да ти одговара

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.765
Кој е подобар играч, Грифин или Леброн???
Последно прашање,ветувам.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.336
Поени од реакции
5.438
Просеринатор брат клучна беше играта на Ирвинг, и да као не била клучна тројкаѕа на Реј Ален.
Постови ала глуп вмровец

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.935
Поени од реакции
23.399
LaVar Ball hasn't been shy about hyping up his children, but now he wants everyone to know just how good he was at basketball.

"Back in my heyday, I would kill Michael Jordan one-on-one," Ball said Monday

He cannot stop me one-on-one. He better make every shot ’cause he can't go around me. He's not fast enough. And he can only make so many shots outside before I make every bucket under the rim

The father believes his sons' talents could beckon the largest shoe marketing deal in history.

"A billion dollars, it has to be there," Ball said. "That's our number, a billion, straight out of the gate. And you don't even have to give it to me all up front. Give us $100 mil over 10 years.

Не е ни чудо што го избегаваат ГМ-овите :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.490
Поени од реакции
5.583
Каков флоп ќе биди овој Лонзо Бал, и така плеј е најтешката позиција во лигата со премногу квалитетни играчи па уште со изјавите ќе ги накурчи да му ја дупат главата секоја вечер

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Какво куцање на Каваи.... :cenzura:

Лилард има 32 поени крај на 3/4, 16 од нив постигна во 3/4.

Голема победа за Далас во Вашингтон и со тоа останаа во трка за плеј-оф.

Лу Вилијамс им стрпа 17 поени за едно полувреме на Лејкерс, без промашај од игра 7/7.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Мајами се страшни. Нив ги гледам у плеј-оф пред Милвоки. Чикаго отпаѓа.

Мое мислење секако :)

1. Кавс
2. Бостон/Вашингтон .. ова неможам стварно да прогонозирам :)
4. Торонто
5. Атланта
6. Индијана
7. Детроит
8. Мајами

9. Чикаго

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.770
Поени од реакции
11.773
Чикаго и Њујорк.:pos:

Летото Роуз тресеше глупости како биле супертим, овие другиве напраија паклено шутерско трио Рондо-Вејд-Батлер :icon_lol: па уште кога почнаа 4-0 какво посерување имаше по интернетов.

Тоа се тие два најнебитни тима у последниве 15 години.

Последно уредено:
Член од
17 август 2014
Мислења
3.746
Поени од реакции
6.144
GAZI MAVS !! BTW Dallas ako vlezi vo top 8 ekipi ke ima pravo na first pick ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom