Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Монако 1-Х
Атлетико 1-1

Монако 1-Х
Атлетико Х-1

на по 50, колку да се прати.

Od tie sto pratat tenis vredi li da se igra na gofan , nole i na kontinen/peers ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Гофан и Новак се ок според мене
Гофан на тврда подлога би требало да е за нијанса подобар од Куевас, Новак не верувам да си дозволи уште еден пораз од Киргиос, за двојките не знам, поквалитетни се дефинитивно Континен/Пирс ама на посолена уплата двојки не би ставал

Od tie sto pratat tenis vredi li da se igra na gofan , nole i na kontinen/peers ?

Гофан не го изиграв на ниеден тикет, прв меѓусебен дуел со Куевас, не знам искрено каков match up ќе биде тоа. Гофан не е во некоја форма, изгуби сет од Качанов, јалово во 2 сета го победи Рамос. Од друга страна Куевас доаѓа со зад себе турнир освоен, до душе на земја, но и тука во првите 2 меча против Клизан заврши работа во 2 сета, а и го нашљака Фоњини прилично лесно и брзо.
Јас не би го чепкал мечов, можеби на зголемен хендикеп Cuevas +4.5 или ако има Cuevas +5.5 уште подобро.

Дубл слабо пратам, да не те лажам, меѓутоа Квери и Мулер се добри сервери, Мулер одличен играч на мрежа. Исто така слаба квота 1.35.

Новак 1.40 му даваат во локалниве кладилници кај нас, втор меѓусебен дуел против Киргиос, првиот го изгуби, јас денес го играв да добие, вчера покажа добар тенис против Дел Потро и подлогата е многу поспора во однос на онаа во Акапулко каде изгуби од Киргиос пред 10тина дена.

Gi izigrav plus gi staviv i kaj zenite dublot matek-sands... Kuznecova ke igra singl mec pred toa pa ako igra 3 seta ke e izmorena a plus ova im e prv turnir za ovoj par i igraat protiv prvite nositelki 1.5 kaj nas e kvota a na net paga i do 1.4 .. Isto i nant rakometot na super tip 1.35 bese

Опа 1-0 Монако, се отворија доста комбинации.... :D

Преагресивно тргнаа во напад , само да не им се одбие од глава со некоја контра.

Smesni se ovie od sportlife gg1&gg2 7.90 koeficient na monako..
Jas sepak ke ja izigram t1 1+I & t12+ t.e monako da dade gol vo prvo i poveke od 2 gola na cel natprevar 2.28 koeficient e
Dobiten tip go prepravam vo t1 1+I & 1+II.. Sega mora monako i vtoro da dade gol dokolku e ovaj rezultat do poluvreme moze da vleze.

Плискова да победи???
@The King of Clay
Мислам дека треба да добие. Игра поконстантно, одличен сервис, а Мугуруза прави многу неизнудени грешки. Ја имам 1 на еден тикет, ама жени ко жени не знам колку се за на висок влог.
Додатен факт е што Плишкова одигра само нецел сет вчера, а Мугуриза поштено се изнамачи.

Меѓусебни 5-1 за Плишкова, последен меч пред месец дена, лагано 6-2 6-2.

Gofan be gomno edno odednas zaboraj da igrat a do togas poen ne izgubi vo 3 set..

Киргиос има нешто што ниту еден од другиве млади тенисери го нема, а тоа е ароганција која му помага да добива мечеви против најдобрите, замислете го Зверев со тој исплашен став против Новак, а погледенете го Киргиос, ниту грам респект или страв

Киргиос има нешто што ниту еден од другиве млади тенисери го нема, а тоа е ароганција која му помага да добива мечеви против најдобрите, замислете го Зверев со тој исплашен став против Новак, а погледенете го Киргиос, ниту грам респект или страв
Klasichen cigan glup, gram pamet nema be, gram, so toj talent shto go ima i taa drskost shto ja spomna ti mozhe bukvalno SITE da gi dominira, vchera so Zverev si igrashe kurtashak, niedna brejk shansa ne mu dae, a kako trgnal denes istoto i Novak ke go snajde ( da ne go urocham )

За четврток тенис од мене Sandgreen-Sakharov 1 (1.50). Истиов го растури на Копејанс пред некоевреме кој е многу појак тенисер, денес го имав со Савиле и лесно победи. Се надевам и утре ке изигра со исто темпо :D .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom