- Член од
- 19 јуни 2015
- Мислења
- 414
- Поени од реакции
- 623
1216 мислам е9088/2015 ti e brojot koga ste podnesele dokumenti za intervju toa e bilo oktomvri sigurno.Treba da se kaze brojot na prepiskata(od intervjuto)sigurno si okolu 1xxx
1216 мислам е9088/2015 ti e brojot koga ste podnesele dokumenti za intervju toa e bilo oktomvri sigurno.Treba da se kaze brojot na prepiskata(od intervjuto)sigurno si okolu 1xxx
Za koj da glasame nie sto sme vece so pasosi?https://www.cik.bg/
Изборите се на 26 ти ,уште 13 дена
Za GERB partijata na BorisovZa koj da glasame nie sto sme vece so pasosi?
se znae za vmro.bg karakacanov, tie se borat da ima pasosi za nasZa koj da glasame nie sto sme vece so pasosi?
Кој број си и кога имаше интервју и што документи поднесе?Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Нјама данни за в'зходјашт б'лгарин.
DALI IMAM NEKAKVI SANSI DA SE PONOVI I ZOSTO MIE PREKRATENA ?
vo 2008g poddadov site dokumenti sto bea potrebni[DOUBLEPOST=1489364949][/DOUBLEPOST]Кој број си и кога имаше интервју и што документи поднесе?
Мислам дека прекратена постапка не се враќа наново.
bev na dopolnitelna 2012 podnesov od prv bratuced i me prekratija 2016 letotovo 2008g poddadov site dokumenti sto bea potrebni
А поднесе документи за корени од предок или ти си од старите само со изјава што беа?vo 2008g poddadov site dokumenti sto bea potrebni
Епа да, ама преписката сега ти ја разгледале дури, и пошо немало никаков документ за предок те прекинале. Сеа мораш наново пак..togas ne baraja za koreni
пак никој не ме разбрал,МИСЛАМ ДЕКА БЕВ ДОВОЛНО ЈАСЕН во наведеното,прашав за вадење на пасош по легален пат не ФАЛШ фалш ги има и овде на пазар на тезга не ми е потребен таков,сретнав турчин от германија кој ми рече дека во гер..има адвокати кој по легален пат ти вадат пасош германски за сума от 20 000 евра,без проблем,него поентата ми беше ако на тој проклет цр интернет пазар може човек да нарача оружје убиство или други глупости сигурно би требало да има и нешто вакво,само кој има капацитет да ме разбере.....Можеш да купиш таков, па после во ветрина да го ставиш канадскиов за украс живееме во електронско време со биометриски пасоши, отисци, ириси, регистри и датабази и што ти не, кои разменуваат информации помеѓу себе за сигурност и безбедност, само можеш беља да си направиш сам себе и тоа огромна.
Каков дупликат? на која база ке бараш дупликат кога во новите происходи (после 2015 година) се бара во произходот да има нагласено врз чија основа аплицираш за државјанство. Ке мораш наново произходот да чекаш и натака по ред.NANOVO PROIZHOD TREBA DA CEKAM ILI DA PODNESAM ZA DUPLIKAT DALI KE MOZAM?