Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
ОК, некој да знае кога се закажуваат интервјуа овие денови во Правда?

Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Нјама данни за в'зходјашт б'лгарин.
DALI IMAM NEKAKVI SANSI DA SE PONOVI I ZOSTO MIE PREKRATENA ?

Член од
18 септември 2014
Мислења
828
Поени од реакции
747
Преписката Ви е разгледана от С'вета по гражданството и е взето решение да б'де прекратена. Нјама данни за в'зходјашт б'лгарин.
DALI IMAM NEKAKVI SANSI DA SE PONOVI I ZOSTO MIE PREKRATENA ?
Кој број си и кога имаше интервју и што документи поднесе?

Мислам дека прекратена постапка не се враќа наново.

Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
Кој број си и кога имаше интервју и што документи поднесе?

Мислам дека прекратена постапка не се враќа наново.
vo 2008g poddadov site dokumenti sto bea potrebni[DOUBLEPOST=1489364949][/DOUBLEPOST]
vo 2008g poddadov site dokumenti sto bea potrebni
bev na dopolnitelna 2012 podnesov od prv bratuced i me prekratija 2016 letoto

Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
togas ne baraja za koreni[DOUBLEPOST=1489365101][/DOUBLEPOST]PRASVAM DALI IMA NA NEKOJ DA MU JA VRATIJA POSTAPKATA KAKO STO BARAT NEKOJ POSREDNICI 200EVRA ILI SE E LAGA

Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
NANOVO PROIZHOD TREBA DA CEKAM ILI DA PODNESAM ZA DUPLIKAT DALI KE MOZAM?

Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Можеш да купиш таков, па после во ветрина да го ставиш канадскиов за украс :) живееме во електронско време со биометриски пасоши, отисци, ириси, регистри и датабази и што ти не, кои разменуваат информации помеѓу себе за сигурност и безбедност, само можеш беља да си направиш сам себе и тоа огромна.
пак никој не ме разбрал,МИСЛАМ ДЕКА БЕВ ДОВОЛНО ЈАСЕН во наведеното,прашав за вадење на пасош по легален пат не ФАЛШ фалш ги има и овде на пазар на тезга не ми е потребен таков,сретнав турчин от германија кој ми рече дека во гер..има адвокати кој по легален пат ти вадат пасош германски за сума от 20 000 евра,без проблем,него поентата ми беше ако на тој проклет цр интернет пазар може човек да нарача оружје убиство или други глупости сигурно би требало да има и нешто вакво,само кој има капацитет да ме разбере.....

Член од
31 октомври 2014
Мислења
41
Поени од реакции
10
SO ZAVRSENA POSTOJANA LICNA KARTA DALI MOZI POSREDNIK DA ZAVRSI RABOTA DA JA PRODOLZI I KOLKU BI KOSTALO SO SE ADRESNA REGISTRACIJA

Член од
18 септември 2014
Мислења
828
Поени од реакции
747
NANOVO PROIZHOD TREBA DA CEKAM ILI DA PODNESAM ZA DUPLIKAT DALI KE MOZAM?
Каков дупликат? на која база ке бараш дупликат кога во новите происходи (после 2015 година) се бара во произходот да има нагласено врз чија основа аплицираш за државјанство. Ке мораш наново произходот да чекаш и натака по ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom