Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Играч како Перишич да го играш крилен бек е самоубиство, таков калибар од играч мора да биде спремен при секоја наша шанса бидејќи убиствен е во напад, тоа го покажа во неколку наврати сезонава. Мора да биде блиску до голот, бидејќи јасно е дека може да го реши натпреварот во секој момент.

D

Darko_ufo

Гостин
Ali vo taa 3 4 2 1 ne mora da znaci deka bas Perisic i Kandreva ke imaat nekoi ekstra zadaci vo odbrana, moze povekje Kondogbija i Galjardini da pokrivaat centralno so Medel vo odbrana a Murilo i Miranda da pokrivaat po krila, so toa sto Perisic i Kandreva bi imale pogolema sloboda...

Член од
6 април 2014
Мислења
5.139
Поени од реакции
6.588
[DOUBLEPOST=1489326754][/DOUBLEPOST]Nekoj ako ima dobar link neka spodele :)

Последно уредено:

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
И ја тоа глеам сеа крфффффффффффффффффффта да им ја ебам , за Наполи Кротоне стаиле а за Интер нема

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Ништо морав да инсталирам Acestream, чиста е сликата, подобро од веб страни.

D

Darko_ufo

Гостин
ццц Кандрева каков шупак, наместо да му ја даде на Икарди сам пред гол да излезе фатил дрибла[DOUBLEPOST=1489328341][/DOUBLEPOST]ЧОВЕЧЕ САМО ЖОЛТ МУ ДАДЕ!!!!!!!

АБЕ СУДИИТЕ ВО ИТАЛИЈА СЕ РЕТАРДИРАНИ

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Школски пример за директен црвен картон. Вака да напраеше Миранда ќе добиеше и условна казна и социјална работа од 12 часа собирање пикавци. Ти ебам тоа мртвиот судија.

Медел каква пирловка му пушти на Икарди. :cool: Доктор Гари Медел, отац овој спорта. :kafence:[DOUBLEPOST=1489328777][/DOUBLEPOST]Спаваш ли мирно Уфенцехехехехехехее :D

D

Darko_ufo

Гостин
Школски пример за директен црвен картон. Вака да напраеше Миранда ќе добиеше и условна казна и социјална работа од 12 часа собирање пикавци. Ти ебам тоа мртвиот судија.

Медел каква пирловка му пушти на Икарди. :cool: Доктор Гари Медел, отац овој спорта. :kafence:[DOUBLEPOST=1489328777][/DOUBLEPOST]Спаваш ли мирно Уфенцехехехехехехее :D
100 гола дај боже да даде, ама тука немаше пенал :LOL:, Али толку блиску беше се, што ако не видиш на повторена снимка нема да знаеш.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.276
Поени од реакции
10.403
Да ги ебам јас у сред пичка со формацијата со 3ца позади што ја фураа на најбитните утакмици сезонава....

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Двата гола ги изнуди Икарди, радник е голем. <3

Член од
15 јули 2016
Мислења
51
Поени од реакции
19
Боо страшно прво полувреме. Нека му ја мисли Гасперини сега..

Икарди хет трик прво полувреме, па ни Меси ова не го прај бе човече.

Kajgana Shop

На врв Bottom