UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Овој судијава и дома не го знаат дека суди...
Последниот натпревар на твојот омилен тим во Европа (Saint-Etienne - Man Utd) пред 2 седмици го судеше овој судија. :icon_lol:

C

Castiel

Гостин
Абе шо им се правдате, на просечна утакмица помеѓу Еибар и Осасуна има повеќе спорни одлуки него тука. Кога ќе им спомниш за недосудените пенали за Барса ќутат, амнезија имаат. Ова е најголемиот подвиг во историјата, после ова секоја утакмица е обична.
Најголем подвиг е оној на Ливерпул против Милан. Овој ти е на 2ро место.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Последниот натпревар на твојот омилен тим во Европа (Saint-Etienne - Man Utd) пред 2 седмици го судеше овој судија. :icon_lol:
Da ne si greska? Ko Germanec da sudese ama nevermind eve i da bil toj, vidi na Bailly za sto mu dade crven :pos: ne deka ke smenese, suspendiran bese i taka za narednata ama... :cuc:

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.486
Поени од реакции
4.654
Da ne si greska? Ko Germanec da sudese ama nevermind eve i da bil toj, vidi na Bailly za sto mu dade crven :pos: ne deka ke smenese, suspendiran bese i taka za narednata ama... :cuc:
Точно, "германец" го судел тој натпревар :D
Deniz Aytekin, чист германец :cool:

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Најголем подвиг е оној на Ливерпул против Милан. Овој ти е на 2ро место.
Да, Барса си мислат којзнае што направиле, а знаат дека и самите не заслужиле да се во 1/4 финале со онаа падавичарска игра, али Уефа си е тука да ги потурне.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Вчерашните насловни страници на спортските весници низ Европа и светот

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.821
Поени од реакции
1.580
http://kajgana.com/mozhna-suspenzija-za-sudijata-od-mechot-barselona-pszh

Утакмицата ја гледав во кафиќ со еден куп народ и се убија од смеење и фанови на Реал, Манчестер, Арсенал, Баерн итн итн.

Ајде сега и УЕФА негирајте ја што ви покренала истрага за судијава.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.253
Поени од реакции
8.170
http://kajgana.com/mozhna-suspenzija-za-sudijata-od-mechot-barselona-pszh

Утакмицата ја гледав во кафиќ со еден куп народ и се убија од смеење и фанови на Реал, Манчестер, Арсенал, Баерн итн итн.

Ајде сега и УЕФА негирајте ја што ви покренала истрага за судијава.
Па нели УЕФА ги помага, зошто сега истата таа иде против себе и го казнува судијата?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Па нели УЕФА ги помага, зошто сега истата таа иде против себе и го казнува судијата?
Сеа ќе ти кажат, шо фајде оти ќе го казнат сега, кога веќе си ја одработи задачата, Барселона е во 1/8 финале. Сега за во 1/4 финале, нов судија ќе ја има истата задача. После и него ќе го казнат. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom