UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Jaс мислам дека ако некој има шанси да се врати од ваков резултат, тогаш тоа е Барса. Јас би и дал 30% шанси. Работата е што ќе и требаат мотивирани сите офанзивни играчи (Меси, Суарез, Нејмар, Иниеста, Ракитиќ) и не знам колкава е веројатноста Маскерано да заигра во одбрана. Убеден сум дека ПСЖ нема да даде гол. Прашањето е колку Барса ќе успее да даде.
Да ве поздравам драги мои "познавачи" на фудбалот. Друг пат не се дрзнувајте да ми противречите додека ве води омразата кон одреден клуб а не трезвеното размислување. Е сега ПСЖ успеа да даде гол ама Барса даде таман толку да го помножи тој гол со нула.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
Зошто претеруваш со постовите? После ваков подвиг, како фан на Барселона радувај се, слави, запали цигара, испиј 3 пива, заебавај се, ама вакви постови... Зошто? Тотално непотребно.
Затоа после сите коментираат за тоа какви фанови има Барселона, заради вакви постови се тие стереотипи.
Chill out :)
Зошто претеруваш со постовите? После ваков подвиг, како фан на Барселона радувај се, слави, запали цигара, испиј 3 пива, заебавај се, ама вакви постови... Зошто? Тотално непотребно.
Затоа после сите коментираат за тоа какви фанови има Барселона, заради вакви постови се тие стереотипи.
Chill out :)
Кој стереотипи бе?? Од кого? Какви глупости изнапишаа, мојов пост ти смета.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.961
Да ве поздравам драги мои "познавачи" на фудбалот. Друг пат не се дрзнувајте да ми противречите додека ве води омразата кон одреден клуб а не трезвеното размислување. Е сега ПСЖ успеа да даде гол ама Барса даде таман толку да го помножи тој гол со нула.
Врти сучи пак се враќаме на судијата...судијата даде на едната а требаше да даде и на другата страна. Не само трезвено туку и реално размислување поткрепено со докази :pos:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бреј, Џони јајца ќе си изеде пошто рече дека нема веќе да се пушта на форум и не може да дојде, да објаснува за тоа како била наместена утакмицава.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
Врти сучи пак се враќаме на судијата...судијата даде на едната а требаше да даде и на другата страна. Не само трезвено туку и реално размислување поткрепено со докази :pos:
Абе срамота е на 4-0 прв меч да се вадат на судии. Какви црни судии какви бакрачи. Еј на четири ебано нула ви кажувам дека Барса е институција за непостоечкиве и вие ми се смеете кога и дадов 30% шанси за пролаз. Демек многу било! Абе требаше 50-50% да пишам, какви ПСЖ какве пичке материне!!!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Абе срамота е на 4-0 прв меч да се вадат на судии. Какви црни судии какви бакрачи. Еј на четири ебано нула ви кажувам дека Барса е институција за непостоечкиве и вие ми се смеете кога и дадов 30% шанси за пролаз. Демек многу било! Абе требаше 50-50% да пишам, какви ПСЖ какве пичке материне!!!
браво, цар си ...
нобелова награда нешто, пулицер да ти се додели или да почекаме 10 години да напраат true story филм базиран на твојот пост што ќе ебе матер на оскарите?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.949
Поени од реакции
30.961
Срамота е да не велам не...ама срамота е да кажеш дека немало можност да се суди на другата страна. Еден гол не е само бројчана предност туку и психолошка, а тоа денеска Барса најдобро го покажа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Иначе, ваљда само јас мислам дека се чисти пеналите. Глеам вториот е подискутабилен ама, Маркињос не гледа каде е топката, гледа во Суарез и крева рака (има контакт), плус, да не заборавиме дека е позади него. Да, театрално падна и се тетеравеше Суарез ама мене ми е чист пенал. Се суделе далеку подискутабилни пенали од овие вечерва и Барса дефинитивно си заслужи пролаз.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.254
Поени од реакции
8.170
браво, цар си ...
нобелова награда нешто, пулицер да ти се додели или да почекаме 10 години да напраат true story филм базиран на твојот пост што ќе ебе матер на оскарите?
Не бе вие бевте цареви пред две недели и заслуживте пулицер и приказна базирана на вашите постови. Се собравте 10 души да ми го исмевате постот а можевте едноставно да го избегнете затоа што не чепнав никого туку само искажав мислење кое се испостави точно. А пази знаев дека е можно да јадам сеир зошто Барса беше во незавидна ситуација и пак останав на својот став.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Две работи никогаш нема да ми бидат јасни: која пичкетина треба да бидеш за да секогаш кога си во 16ник бараш пенал наместо добар контакт со топка и шут према гол и кое првоодделенче треба да бидеш за да респектираш и вивнуваш до небеса такви играчи?
Ваквите фаци како BilboBaggins ми се најјаки. :D Демек да играат во неговиот тим Суарез и Нејмар, секоја секнуда од времето ќе ги колнеше и пцуеше. Не бе, златен. Уште повеќе ќе ги вивнуваше до небеса (иако појма немам за кој тим навиваш, без разлика). Нејмар колку пцовки изел од фанови на Барселона и заради глумење и заради слаби партии, ама вечерва искина, дефинитивно MOTM.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.967
Иначе, ваљда само јас мислам дека се чисти пеналите. Глеам вториот е подискутабилен ама, Маркињос не гледа каде е топката, гледа во Суарез и крева рака (има контакт), плус, да не заборавиме дека е позади него. Да, театрално падна и се тетеравеше Суарез ама мене ми е чист пенал. Се суделе далеку подискутабилни пенали од овие вечерва и Барса дефинитивно си заслужи пролаз.
Имаше 2 пенала за ПСЖ, ама...

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.389
Поени од реакции
5.506
Каков прост и нереален народ има шо прати спорт, сите знат да изедат лајна уефалона, пеналона или триста глупости шо немаат благе везе, а никој не гледа реално на работите каде:
1. Вториот слободен на Меси, кога го погоди живиот ѕид, прво го погоди во рака Маркињос, а после Маркињос топката оди на раката на Муние, каде овај ја носеше и топката на рака 1-2 секунди, тука НЕ СЕ СУДИ НИШТО, незнам дали во тој момент беше живиот ѕид внатре или надвор, ако беше внатре тогаш беше пенал ако е надвор во најмала рака тоа беше нов слободен удар од уште поблиска ситуација....
2. Тој Муние да му ебам фацата како мајстор за кнауф, требаше да јади ЦРВЕН КАРТОН речиси уште првото, имаше игра со рака во слободиот шо кажав, после тоа уште 3 фаули над играчи над Барса каде се бунеја сите да добие картон, а тој умрениот НИТУ ЖОЛТ НЕ ДОБИ !
3. На КРАЈ, КОЈ ГИ ЕБА, СИ ИМАА МЕЧ ТОПКИ, КОНТРАТА НА КАВАНИ И НА ДИ МАРИЈА, кој изиграваше паметен сакаше лоб, ЕПА НЕКА ВИ КИСНИ :kuracc:
Најпреценетиот тим во светот се пластичните ! Сега му остана само дудлањеееее :pusigo:

Тука се вели СЕКОЈА ЧЕСТ шо се бореја 95 минути !!!!
Ова беше машка игра, до крај се бореја машки ! И заслужено поминаја !
Она на ПСЖ, игра беше бе ? Од соблекувални излегоја да бранат 4:0 сите 11 во нивна половина, Кавани на 17 метри седеше бе, АНТИ - ФУДБАЛ !
Убо му напраја ! :aplauz:

А друг тим да беше, да напраше ваков пресврт прв во историјата....
Лелеелелелеелел човече шо направијааааа, 8ми Март ќе беше прогласен за светски ден на тимот, само пофални зборој ќе имаше, сега само трици јадат некој непотребно, епа тоа е народе неандерталски...

Член од
9 септември 2016
Мислења
560
Поени од реакции
398
Доказ дека навивачите на педерите(неќам името да им го кажам) се деца до 11-12 години

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom