UEFA Champions League 2016/17

Абе шампион сезонава е...

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Колку само се ситам кога ги гледам напатениве како пишуваат цигани уефалонци вакви такви.
Да цигани се, оти вашите тимови губат од Сасоуло и се мачат со Лудогорец, а не пак да помислат на ваков пресврт.

Поздрав пичкици, чувствувајте се цитирани,ме мрзи.
Абе се е тоа у ред, ама без разлика кој за кого навива треба да е малце самокиритичен. Според тебе пенали беа тоа ? Иако ќе кажам и покрај тие пенали, ПСЖ ако не играа вака пичкарски сигурно ќе идеа даље.

Член од
5 декември 2014
Мислења
379
Поени од реакции
384
Продужуе низата на избезумени пресврти, Брегзит,Трамп,Чикаго Кабс,Кливленд,Патриотс,Оскари,Барса
има изглеа вишок темна енергија у универзумов

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Da bese sFe regularno da se kaze zasluzeno...ovaka noup. Neka dadat 6 regularni gola, nikoj bukva nema da promrchi. Ovaka golema crna damka ima.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.045
Поени од реакции
1.039
Како и да ја свртиш Барселона заслужува честитки, не за играта, туку за истрајноста.
Може и ПСЖ беа претапи, ама па затоа Барса беа исто така бедни пред 3 недели.

Никој не спомна, немаше од Пике играње со рака второ полувреме на раб на 16-ник?
Интересна работа во секој ваков "инфаркт" меч, спорните одлуки секогаш, одат, во корист на Барселона.

Историјата е напишана и по 20 години никој нема да прашува ама дали двата пенали , беа пенали, и дали имаше
уште два пенали за ПСЖ. Така да уште еднаш , честитки!

Член од
21 септември 2012
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.443
Само ИНТЕР може да ја избаци Барса на камп ноу. И против судии и против све. :D Ебати шупаците каталонски, театарски глумци и копилиња.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
Ги чекаме интерашите и нивните носталгичарски постови за тоа како во 2010 нивниот тим ја исфрлил Барса среде Камп Ноу...

:kafence:
Колку само си опседнат со Интер бог да чува..

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Ај нека се паднат некој од германциве на барселона па нека ги пратат дома!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Од 80та минута гледав ама ПСЖ играле толку пичкарски што Верати доби жут картон у 92ра минута. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom