Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа секнале и тамо паре...
У Куманово извираат...[DOUBLEPOST=1488921602][/DOUBLEPOST]

Сто процентно совпаѓање со профил на играч/навивач на Куманово...Зимајте го што чекате...или за играч, а ако не остане клуб, за навијач и воџа има капацитет...јер без навијачи нема клуб.

У Куманово извираат...[DOUBLEPOST=1488921602][/DOUBLEPOST]

Сто процентно совпаѓање со профил на играч/навивач на Куманово...Зимајте го што чекате...или за играч, а ако не остане клуб, за навијач и воџа има капацитет...јер без навијачи нема клуб.
Дечко што ти станало, си се зрблавел. Ако Соколи се фаворити број еден, не значи дека треба да плукаш и деградираш други екипи и други симпатизери.

Дечко што ти станало, си се зрблавел. Ако Соколи се фаворити број еден, не значи дека треба да плукаш и деградираш други екипи и други симпатизери.
Провери ти да не си збрвалел? Кај виде плукање? Деградирање? Пишува сто процентно совпаѓање со играч/навијач на КУ. Јас имам многу високо мислење за играчите/навијачите на Ку. Ти ако имаш некакво друго или ниско мислење за нив, тогаш тоа си е твој проблем и би ти сугерирал да не плукаш и да не ги деградираш другите екипи и симпатизери.

Провери ти да не си збрвалел? Кај виде плукање? Деградирање? Пишува сто процентно совпаѓање со играч/навијач на КУ. Јас имам многу високо мислење за играчите/навијачите на Ку. Ти ако имаш некакво друго или ниско мислење за нив, тогаш тоа си е твој проблем и би ти сугерирал да не плукаш и да не ги деградираш другите екипи и симпатизери.
Фала на предлогот. Што ќе правев без тебе...:oops::oops:

U pravu si decko za ednu rabotu, bez navivaci nema klub. U stvari ima, Podrzikonj i se e mozno :D

11 март Куманово - Кожув
18 март Работнички - Куманово
25 март Куманово - Соколи
01 април Фени - Куманово
05 април Мзт - Куманово
08 април Кожув - Куманово
15 април Куманово - Работнички
22 април Соколи - Куманово
26 април Фени - Куманово
29 април Куманово - Мзт

Ја ќе се осмелу и ќе прогнозирам 4-6 скор па да видимо :D

Оф леле, со хендикепиран сум се расправал...(n)
Ем хендикепиран ем те работи...па види сеа што испаѓаш ти...:popce:[DOUBLEPOST=1488936061][/DOUBLEPOST]
U pravu si decko za ednu rabotu, bez navivaci nema klub. U stvari ima, Podrzikonj i se e mozno :D
Сигурно ти е многу тешко што Соколи и МЗТ бидејќи немаат навивачи и според тебе не се клубови, се далеку поуспешни и посилни од Куманово. Бидејќи Куманово има навијачи се искинавте од трофеи, успеси, победи, резултати...ти теши се со навијачи ама те мава реалноста дека клубовиве без навивачи се светлосни години пред клубовиве со навивачи...

Последно уредено:
A od Podrzikonj organizirano li idete na utakmice, imate li avtobusi? Sendvici po put edete li?

Што се замарате сс овога не сте ми јасни? врапци ќе завршив како Вардар Осигурување, и други слични клубови - титула-две и чао.

Kakvi avtobusi, ne sme nie Kumanovo. Nasite navijaci se vozat so mercedesi, maximum do trojca u kola za da im bide komotno. U Karpos nema sendvici, sve e na morski plodovi.
Блазе си ви. Ми морамо да се гужвамо у автобус. Плус кд идемо куде вас мора далавере да правимо да улегнемо.
Штом е максимум по тројца у кола, значи со две коли идете?
Морски плодови сигурно свежи ги носите со мерцедесот од Солун.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom