Necrophilia напиша:
абе ајде? и тоа го имало??? јас никад не сум пробал али не верував дека би бил можен анален оргазам... а и богами нема да пробам јас сум само хетеро.
Види некрофилиа..ако беше студент по медицина ке ти беше јасно за што станува збор..имено јас не сум студент по медицина ..туку прочитав во списанието ТОЈ за ова..Машката Г-точка..
цитирам:
"Оваа точка се наога зад ректуумот и затоа е потешко да се најде.Многу мажи тврдат дека оргазмите постигнати со стимулацијата на оваа точка се многу посилни и наместо ејакулација во млазови добивате континуиран млаз на ејакулат.." (извор: списание ТОЈ Број 33/декември 2006.страна 88)..
како и да е..кај мажот посебно задоволство му придонесува аналниот секс заради различностите од вагиналниот..На пример мора да користите лубриканти што кај вагиналниот не е најчесто случај..отворот е потесен и поголема е стимулацијата кај машкото..
Женската особа мора да биде подготвена на таков чекор..Најпрвин хигиената мора да биде на високо ниво во тој дел..тоа буквално би значело внатрепно чистење на аналниот отвор..Најпрвин олабавување на аналниот мускул..користење на многу лубриканти..доверба во партнерот..и уште број други нешта за кои не би набројувал..кои не би ги знаел..