Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
фала курцу Озил на клупа.

Шо е бе воа Санчез на клупа, шо пробува Венге да докаже, дека можеме без него.

фала курцу Озил на клупа.

Озил е повреден кажаа дека нема да игра, ама Санчез е изненадување.
Ако изгубиме (а така ми изгледа пошто на средина ќе не добијат) ќе се деси прав shitstorm што би рекле енглезиве.
Ќе го распнат Венгер заради одлукава која и може да не биде пресудна

Не ми се свиѓа мене средината пошто 10 пати видовме дека Џака и Кокелан заедно не играат добро.

Едино надеж ми дава тоа што Ливерпул е исто мизерен и одбраната им е тиња :D

Ова е тактика збуњи непријатеља.:D
Ништо чудно да имал некоја ситна повреда на тренинг па да е претпазлив со него,па ќе го пушти во второ.Или пак е некоја чудна тактика.
Или го чува за со Баерн.:icon_mrgr:

Ова е тактика збуњи непријатеља.:D
Ништо чудно да имал некоја ситна повреда на тренинг па да е претпазлив со него,па ќе го пушти во второ.Или пак е некоја чудна тактика.
Или го чува за со Баерн.:icon_mrgr:

тактиката ќе биде фукни топки напред и надевај се Велбек и Жиру да дадат гол.

Играта секако нема да ја контролираме со Кокелан и Џака.

тактиката ќе биде фукни топки напред и надевај се Велбек и Жиру да дадат гол.

Играта секако нема да ја контролираме со Кокелан и Џака.
Ние ќе ја контролираме со Емре Џан и Џорџино "Маскерано и Алонсо две во едно" Вајналдум :coffee:

Ние ќе ја контролираме со Емре Џан и Џорџино "Маскерано и Алонсо две во едно" Вајналдум :coffee:

Ќе ја контролирате верувај, неможат да се снајдат двајцава против пресинг, ќе видиш дека ќе губиме лесно топки.

На времето бевме лузери што знаеја да изиграат убав фудбал барем за очи. Сеа сме само лузери.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Стварно значи, ни грам убавина во играта, мизерни сме, ептен, овој “командатот“ во средниот ред еве го,еве го одма доби жолт, спори се како рѓосани камиони со Џака-братот.

Готови сме, ужасен тим одбра Венгер, никаква тактика, никаква игра, ниту играме на брз напад, ниту на контри, никаква контрола во средината. А ова со изоставувањето на Алексис вечер ќе зоврие и во медиуми и кај навивачите, се поблиску е крајот на Венгер, така ми се чини.

Последно уредено:
Kолку пати ја допреа топката Велбек и Жиру во овие 45 минути, не верувам повеќе од пет пати заедно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom