Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се заеба денов ка видов дека Бензема не е у прв тим :(
И сеа ако Мората не даде гол у први 5 минуте, треба одма да го извади и да го стае Бензема!

Спаваш ли мирно, Рамосе??

мора една убедлива победа за самодоверба, многу лошо играме 2 месеца уназад..

Карвахал неколку натпревари по ред е еден од полошите во одбрана.
Време е за Данило? :D

Многу на памет се игра, се избрзува кога треба да се проигра и да се утрча, многу грешки во додавања и нафрлувања. Тимов некако несинхронизиран е, Карвахал многу губи топки и лесно ги дава. Добро затвараат Лас Палмас, Хесе на два пати ги избуши, може треба да се проба со шут надвор од 16 ник место по крила цело време, и на сами себе си здосадија, колку неинвентивен тренер е Зидан. Тоа па тоа, секоја утакмица личи една на друга.

И пак ужасен приступ. Никаков пресинг, Лас Палмас си додава овие си седат и гледаат. Посебно тројката напред. У средина дува промаја, ниеден од овие тројца не покрива у дефанзива. Лас Палмас со три додавања стига до 16 метри.
Тешко ќе биде, ја искрено не веруем дека ќе ја добиемо утакмицава. Барем не со ваков приступ.

Бејл да ти ебам жената неписмен еден.

Umrenici preplateni. Prvo pol ne igrate sama saka topkata da vlezi arno vi se praj!

@zmej gorjanin што ќе кажеш за твојот змеј што ја продаде утакмицата, а потенцијално и титулата?

Барем Хесе да дадеше 1-2 гола..ќе ја фатев 7+[DOUBLEPOST=1488405680][/DOUBLEPOST]+ последниот од 3те поништени голови на Мората НЕМАШЕ ОФСАЈД!!!!
Ајде сите масовно да плачеме :D

+ еве го Бензема у свој стил :D

Хет-трик за Мората :D
Битно ги погоди ... а дрвото еден немаше од тие да погоди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom