Фан Клуб: Јувентус

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Можи имаше грешки во судењето и немавме среќа на моменти, ама сами си сме криви.
Играта не личи на ништо. Неколку играчи играат и останатите се како на корзо.
Асамоа е дно дна, Кедира игра како од спиење да е станат, Киелини не паѓа подолу[DOUBLEPOST=1488314605][/DOUBLEPOST]
Ќе го гледаш јас мислам :)

Куп е не се возбудвајте без везе нека си тестира формаци таму Макс плус се жалеле на умор играчиве па ќе се сме оделе на побавна игра
Ако се жалат на умор има деца на клупа за трчање, Пјаца, Мандрагора, Ринкон, Ругани ...

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Во формацијата е проблемо или во то шо со Асамоа место Сандро ти е исто ко со 10 души да играме?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Можи имаше грешки во судењето и немавме среќа на моменти, ама сами си сме криви.
Играта не личи на ништо. Неколку играчи играат и останатите се како на корзо.
Асамоа е дно дна, Кедира игра како од спиење да е станат, Киелини не паѓа подолу[DOUBLEPOST=1488314605][/DOUBLEPOST]
Ако се жалат на умор има деца на клупа за трчање, Пјаца, Мандрагора, Ринкон, Ругани ...
Епа тоа е и се согласвам со @SinisteR. :)

Иначе Буфон се изнагушка со Сари и се изназбораја сега на полувреме мислам. Сакам да го видам Пјаца душата да му ја извај малце на Маџо. Со Асамоа сме ко со 10 играчи а и Лихт не е ништо поарен 6 топки ги изгуби во напад. Мора да се продај Асамоа ова лето, криво ми е само за Лемина дека има талент ама нема мозок, сменет му е со макарона.

Нити тие изиграја нешто нити ние досадно 1 полувреме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ќе го гледаш јас мислам :)

Куп е не се возбудвајте без везе нека си тестира формаци таму Макс плус се жалеле на умор играчиве па ќе се сме оделе на побавна игра
Нема да го гледаме.. Лука од Arraound J е сигурен, секојдневно е во контакт со луѓе од внатре... имало консензус внатре во клубот дека по крајот на сезоната си заминува... и тренерот сакал да замине и клубот се согласува со таква одлука... инаку ова не е експеримент , игравме до Нова Година со ова формација.. се виде дека не ја бива за кур... зошто да расипуваш нешто што функционира.. која логика.... полуфинале, важен натпревар е , Наполи е респектабилен клуб и неможе да си игра кур ташак...

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Нема да го гледаме.. Лука од Arraound J е сигурен, секојдневно е во контакт со луѓе од внатре... имало консензус внатре во клубот дека по крајот на сезоната си заминува... и тренерот сакал да замине и клубот се согласува со таква одлука... инаку ова не е експеримент , игравме до Нова Година со ова формација.. се виде дека не ја бива за кур... зошто да расипуваш нешто што функционира.. која логика.... полуфинале, важен натпревар е , Наполи е респектабирен клуб и неможе да си игра кур ташак...
Лука имаше и контакт и за Ерера/Матуиди ако не се лажам па ете го трча на терен. Едноставно не вервам дека одсега е се решено за Алегри кога Марота цело време инсистира на нов договор барем така мислам.

Не е формацијата проблемот моментално туку Асамоа и пола тим шо ко од ебање да ги пуштиле да трчат.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Епа тоа е и се согласвам со @SinisteR. :)

Иначе Буфон се изнагушка со Сари и се изназбораја сега на полувреме мислам. Сакам да го видам Пјаца душата да му ја извај малце на Маџо. Со Асамоа сме ко со 10 играчи а и Лихт не е ништо поарен 6 топки ги изгуби во напад. Мора да се продај Асамоа ова лето, криво ми е само за Лемина дека има талент ама нема мозок, сменет му е со макарона.

Нити тие изиграја нешто нити ние досадно 1 полувреме.
Се сложвам дека не изиграја ништо тие ама вршеја пресинг, ме интересира како ќе ги држи кондицијата.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Се сложвам дека не изиграја ништо тие ама вршеја пресинг, ме интересира како ќе ги држи кондицијата.
Ете го Куадрадо одиме 4-2-3-1 ај да видиме како ги држи и одбраната :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Нема да го гледаме.. Лука од Arraound J е сигурен, секојдневно е во контакт со луѓе од внатре... имало консензус внатре во клубот дека по крајот на сезоната си заминува... и тренерот сакал да замине и клубот се согласува со таква одлука... инаку ова не е експеримент , игравме до Нова Година со ова формација.. се виде дека не ја бива за кур... зошто да расипуваш нешто што функционира.. која логика.... полуфинале, важен натпревар е , Наполи е респектабилен клуб и неможе да си игра кур ташак...
Супер, нека ни го увалат Соуса шо успеа да поеби 3 гола позитива за едно полувреме во нокаут меч или Раниери ете го слободен е па да се вратиме 6 години уназад

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Барза десен бек :D :D

Ајде Пјаца да го видиме сакам да го позаебава Маџо :D[DOUBLEPOST=1488315210][/DOUBLEPOST]
Супер, нека ни го увалат Соуса шо успеа да поеби 3 гола позитива за едно полувреме во нокаут меч или Раниери ете го слободен е па да се вратиме 6 години уназад
Да беше еднаш за Соуса супер ќе беше. Ако си оди Алегри за грев ќе бидиме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Се шушкало името на Спалети (шо би рекол Сикиреа, сме прицкале за Спалети) , според истиот извор .

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Се шушкало името на Спалети (шо би рекол Сикиреа, сме прицкале за Спалети) , според истиот извор .
го обожавам како тренер ама цел живот дефанзивата му е малце послаба страна, али интересна опција би бил. Сепак сигурен сум дека Алегри нема да си оди.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
Се шушкало името на Спалети (шо би рекол ДевиАнгел, сме прицкале за Спалети) , според истиот извор .
Да нема забуни, се знае кој е основоположник на зборот "прицкаме"
:kafence:

Инаку јас сметам дека Соуза е квалитетен тренер, тоа што е тренер на Фиорентина која е дупло послаба од другиве тимови на горниот дел од табелата не кажува ништо. Он редовно бара засилувања од Дела Вале, али овој не го става на крај кур и му носи издркотини од Јужна Америка и пропаднати фудбалери.
Моџи има мислам речено дека Соуза е квалитетен тренер, само ете средината во која се наоѓа моментално му е лоша... исто како Конте што шпарташе во Аталанта, Сиена, Бари итн додека не дојде кај нас.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.778
Поени од реакции
17.705
Да нема забуни, се знае кој е основоположник на зборот "прицкаме"
:kafence:

Инаку јас сметам дека Соуза е квалитетен тренер, тоа што е тренер на Фиорентина која е дупло послаба од другиве тимови на горниот дел од табелата не кажува ништо. Он редовно бара засилувања од Дела Вале, али овој не го става на крај кур и му носи издркотини од Јужна Америка и пропаднати фудбалери.
Моџи има мислам речено дека Соуза е квалитетен тренер, само ете средината во која се наоѓа моментално му е лоша... исто како Конте што шпарташе во Аталанта, Сиена, Бари итн додека не дојде кај нас.
Moџи прошлата недела рече дека Алегри ќе остани во Јуве уште многу години :D

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.891
Поени од реакции
2.803
Манџо еј хахахахахаха како му ја плесна на Каљехон хахахахахахахах

Kajgana Shop

На врв Bottom