Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
So sto sostav vecer ke idete[DOUBLEPOST=1488022367][/DOUBLEPOST]Popladne de ne vecer
Можно е Фабрегас пред Матич да стартува, другото би требало да си е како и секогаш.So sto sostav vecer ke idete[DOUBLEPOST=1488022367][/DOUBLEPOST]Popladne de ne vecer
Фaлa бoгу Фaбрегaс да пoчне натпревар.Chelsea team to face Swansea:
Thibaut Courtois; Cesar Azpilicueta, David Luiz, Gary Cahill; Victor Moses, N'Golo Kanté, Cesc Fàbregas, Marcos Alonso; Pedro, Diego Costa, Eden Hazard.
Subs: Asmir Begović, John Terry, Kurt Zouma, Nemanja Matic, Ruben Loftus-Cheek, Willian, Michy Batshuayi.
Come on you Blues!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Лукаку е добар, но Гризман би бил врх, а комбинација од двете оргазамСезонава се е мед и млеко,немам никакви замерки,и да ја изгубиме титулата (минимални се шансите) нема да биде страшно,али кога стигнавме до тука зошто да не ја земеме ?!.Летото што оди ќе треба ДОБРО да се појачаме за ЛШ следната сезона,нема шанси со оваа формација да издржат по 2 натпревари во 7 дена.
Читав дека управата ќе ја прифати понудата за Коста од 150 милки,зашто да не ?!
Со тие пари и парите од Оскар што останаа ќе имаат 210 милиони за засилувања епа и со тие пари ако не успеат да донесат нешто квалитетно.
Иначе зашто би го продале Коста?
1.Огромна сума на пари е тоа,откако излегоа шпекулациите за Коста во јануари дека ќе одел у Кина,сосем друг играч е на теренот,паднат е во формата.
2.Читав за Лукаку деновиве на големо се шпекулира дека сакал да се врати на СБ,го гледам сезонава и ФЕНОМЕНАЛЕН е,кое чувство за гол го има,созреа како играч во Евертон а има само 23 години,на теренот изгледа како 20 години фудбалска кариера да има,ако мене ме прашувате јас со 2 раце потпишувам за Лукаку.
Исто мора замена на Алонсо,момакот во дефанзива е океј до некаде,али офанзивно е катастрофа,остајте ги тие 4-5 гола што ги даде,погледнете му ги центаршутевите од 20, 13 го блокираат,4 одат во гол аут/аут,ако би можел Караско да игра на таа позиција ОДЛИЧНО би било.
Другото е океј,го имаме Лофтус и Чалоба на средината,одбрана е добра,Кристијансен да се врати,Зума да се стабилизира после повредата и имаме страшна одбрана за следните 7-8 години.
Хмм Гризман и ПЛ, не ми оди некакоЛукаку е добар, но Гризман би бил врх, а комбинација од двете оргазам![]()
Физички спремен, брз, одличен во еден на еден дуел, одличен напаѓачки сенс, чак што више за мене лично подобар од КостаХмм Гризман и ПЛ, не ми оди некако