Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
уф, јас мислев дека изгледаш подобро, штом си макро тешка работа, инаку благодарам за понудата ја ценам твојата помош, но работам сама се уште директно наплатувам немам потреба од посредник :D
колку наплатуваш, стај ценовник да зирнеме :D
а и слика стај да видиме дали вреди да се наплатува :цицки:

уф, јас мислев дека изгледаш подобро, штом си макро тешка работа, инаку благодарам за понудата ја ценам твојата помош, но работам сама се уште директно наплатувам немам потреба од посредник :D
Гледај да не заборавиш да пријавиш приходи во УЈП.

јас бев инструктор по аеробик и фитнес( моментално на зумба фитнес) посетував и теретана и плус сум медицинско лице, така да со тоа тролај на патикава сте ми се качиле ... обожавам маж со дисциплина на тело, моделиран во теретана, но немојте на 16 годишник да укажувате пиење на протеини, кој одвај му пораснале влакненца како маж :facepalm:
И Хербалајф користиш.

ааааа тука лежи зајакот, сега ми е јасно зашто тераш 16 годишници да се пумпаат со протеини и да одат во теретана, јас сум трол ако мислам поинаку, ааааа значи ти тоа од комерцијални цели ме навредуваш (y)
a soe to so e stetno vo proteinite ? :) se sto se koristi vo normalni dozi ne e stetno. neznaci ako odi 16 godisen vo teretana pa mora da pie proteini :D

Муабетов ме потсети кога бев 17 години и прв пат кога купив канта протеин. Ја донесов дома, таква гломазна од 2 кила и мајка ми збесна, мислеше некоја тешка дрога сум донел :D. Почна да вришти нешто стероиди, напумпани билдери, креатури хахах :pos:

После морав целодневна презентација за протеини, веј итн. да и' правам за да ја едуцирам малце и кога сфати што е работата се смееше, дури и она пиеше шејкови неколку пати.
Сепак после тоа сфатив дека тој суплемент ми е тотално непотребен, па затоа решив да не се пумпам со протеини веќе :)

Да прашам овде.
PPL&PPL (секоја мускулна група 3 пати неделно) или фул боди сплит (1-2 пати неделно мускулна група) за поголема мускулна маса?
Дали е најдобро stronglifts 5x5 програмата составена од сложени вежби за зголемување мускулна маса.

abe ostajte toa porteinite ne se truete so takvi vestacki raboti
samo prirodno nisto drugo

abe ostajte toa porteinite ne se truete so takvi vestacki raboti
samo prirodno nisto drugo
bogami :) proteinive i gejnerive definitivno se frlanje na pari,dosea ispiv 6-7 vrsti na gejneri neoti ima nekoja golema razlika. ali problemot e sto pojketo od vremeto vo tekot na denot sne na rabota taka da 4 obroci ni se sobiraat vo denot :D se nema vreme za pojke i mora malce pripomos :) od moja strana nebi zemal gejneri dokolku mozam da ja gotvam hranata redovno

mislenje za gold standard gainer ?

Attachments

• Gold-standard-gainer-989x1024.png
    Gold-standard-gainer-989x1024.png
    513,1 KB · Прегледи: 10
помош за зголемување на мускулна маса на тинејџер 16 год, а се занимава со спорт (кошарка) 4 пати неделно тренинг и секој викенд утакмици, висина 196 а тежина околу 70 кг

јади поќе
кошарка понепоќе
теретана тежински поќе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom