НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Players on the Cavs radar: C Andrew Bogut (Buyout) C Larry Sanders (FA) PF Terrence Jones (Waived) PG Deron Williams (Buyout)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Дерон се ми се чини дека оди во Кливленд, мислам скоро и сигурица е ова. За другиве сигурно ќе има и други заинтересирани, мада најверојатно Богут би бил најдобра опција за нив.

G

garthok

Гостин
Вили Коли-стајн 29 поени career high, Evans 15, бади хилд 16 ич не делува на руки, голема самодоверба (y) Ми се допаѓа новиов стил на игра само така нека продолжат, одамна вака не сум уживал..

Последно уредено од модератор:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Ова што им се деси од Хјустон, ќе им се дешава на „модерниве кули близначки“ често. И против ГС и против секој поасален тим. Сакто ќе испаднат победник у трејдот на крај :icon_lol:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Nekoj komentar za Nerlens Noel ?! Dali Dallas napravi dobar trejd ?
Подобар не можеше да направат, добија млад и преспективен центар а не изгубија скоро ништо

C

Castiel

Гостин
Полека за Њу Орлеанс. По еден натпревар одма до заклучоци доаѓате. Време треба да се уиграат и ако го направат тоа ко што треба опасен тим ќе бидат.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Полека за Њу Орлеанс. По еден натпревар одма до заклучоци доаѓате. Време треба да се уиграат и ако го направат тоа ко што треба опасен тим ќе бидат.

Ротацијата треба да биди постојано да има еден од Буги или Веѓата што значи дека Биги ќе излегува прв после 6-7 минути и потоа ќе се врати во игра на местото на Веѓата. Заедно би требало да играат само почетокот на 1ва и 3та 1/4 и последните 4-5 минути во двете полувремиња.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Вистина е дека Пирс не е Коби, а и штета што нема повеќе вакви конфликти меѓу ѕвездите на НБА, потензично и поинтересно ќе биде.

C

Castiel

Гостин
Вистина е дека Пирс не е Коби, а и штета што нема повеќе вакви конфликти меѓу ѕвездите на НБА, потензично и поинтересно ќе биде.
Едно е да биде тензично друго е да си тежок клошар ко Дрејмонд. А и вистина е дека Пирс никад не ни глумел дека е Коби. Вистина е дека заслужува многу поголема почит и е еден од најдобрите играчи што заиграле. И дека Грин никогаш нема да е приближно добар како Пирс.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Едно е да биде тензично друго е да си тежок клошар ко Дрејмонд. А и вистина е дека Пирс никад не ни глумел дека е Коби. Вистина е дека заслужува многу поголема почит и е еден од најдобрите играчи што заиграле. И дека Грин никогаш нема да е приближно добар како Пирс.

Му ја плесна вистната у лице, нема врска од кого доаѓа тоа кажано. Дури и Дак МекДермот да го кажал тоа на Пол Пирс, тоа е плескање у фаца на вистината, заслужено, јер „Вистинава“ сакаше да го добие тој хајп од лани за Коби. Данкан на пример ќе го добиеше, ама он не сакаше и реши на крај, у негов стил да замине.

Дрејмонд нема влакна на јазик и тоа е за респект, а и увек и ја кажувал вистината и не глумел дипломат, овојпат му плесна вистина на господинот „Вистина“ :icon_lol:

Пол Пирс burned.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.789
Му ја плесна вистната у лице, нема врска од кого доаѓа тоа кажано. Дури и Дак МекДермот да го кажал тоа на Пол Пирс, тоа е плескање у фаца на вистината, заслужено, јер „Вистинава“ сакаше да го добие тој хајп од лани за Коби. Данкан на пример ќе го добиеше, ама он не сакаше и реши на крај, у негов стил да замине.

Дрејмонд нема влакна на јазик и тоа е за респект, а и увек и ја кажувал вистината и не глумел дипломат, овојпат му плесна вистина на господинот „Вистина“ :icon_lol:

Пол Пирс burned.
Добро му врати и Пирс. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom