G@rfielD
Модератор
- Член од
- 10 февруари 2007
- Мислења
- 10.761
- Поени од реакции
- 9.867
Дај бе не умарај и овде, аман веќе. Отече.Искрено не беше за втор жолт, сеа не знам од кој агол и како беше поставен судијата...
Дај бе не умарај и овде, аман веќе. Отече.Искрено не беше за втор жолт, сеа не знам од кој агол и како беше поставен судијата...
Ako celis na toa deka i vo italija vaka kruzi juve okolu 16nik na protivnikot togas da vo pravo si, posto tolku kapacitet imaat dr ekipi da zadrzat topka.. taktkicki sovrseno igra juve i vo ls i vo liga, bez premnogu napor i so 1 ili 2 gola ja resava utakmicata.. pa pobogu covece samo 2 gola imame primeno vo ls najmalce od site za vo liga da ne praime muabet kolku malku i kolku retko primaat golovi pogotovo na domasen teren...Вака некако се одвиваат утакмиците на Јуве и во калчото, за вас што пратите на резултати.ком и што мислите дека Јувентус е кујзне колку јака екипа. Е ова им е играта у последниве 2 сезони.
Топ 3-4 екипи у свет? Ни под разно.
Ок е јувенташи, искомплексиран сум, знам, не ме замарајте.![]()
Имаш опција игнор, истата опција што јас на тебе ќе ти ја ставам...Дај бе не умарај и во оваа тема, аман веќе. Отече.
Во тоа е мајсторството, да ги натераш тие да ти асистираатВоопшто не се заебавам. Со играч повеќе да не створиш ниедна ебана шанса за на крај да мора противнични играч да ти асистира за да отвориш резултат не е никаква тактичка доминација.
Имаат некакви шанси оти одбраната на Севиља не е многу стабилна, инаку подобро им е да се фокусираат на домашната лига да не испаднат оти тука секако во 1/4 ќе бидат демолираниГол у гости и пораз од еден разлика.Добар резултат за Лестер,само на домашен да се измотивираат и да изгинат на терен.
Да, за играч на Порто се работи, Соарес ако не се лажам...![]()
не знам ова дали е од вечерва, ми искочија пред малце![]()