Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полиција и Центар за социјални работи.Kaj da prijavam nasilstvo vrz maloletno dete? Ima edna ludaca koja si ja tepa kerka i kaj mene vo zgrada. Ke doznaam kako se vika i ke ja prijavam, no kade? Policija? Megjashi? I dali moze da se prijavi vakov slucaj anonimno?
Kaj da prijavam nasilstvo vrz maloletno dete? Ima edna ludaca koja si ja tepa kerka i kaj mene vo zgrada. Ke doznaam kako se vika i ke ja prijavam, no kade? Policija? Megjashi? I dali moze da se prijavi vakov slucaj anonimno?
Пријави го случајот во Меѓаши, консултирај се со нив, па потоа или ти или они ќе го пријават случајот во полиција.Kaj da prijavam nasilstvo vrz maloletno dete? Ima edna ludaca koja si ja tepa kerka i kaj mene vo zgrada. Ke doznaam kako se vika i ke ja prijavam, no kade? Policija? Megjashi? I dali moze da se prijavi vakov slucaj anonimno?
Ke prasam vo Megjashi prvo. A ako se povtori devojcevo da place: "Sekoj den me tepas znaes li kolku boli." Togas vikam policija.
колку е стар малолетничката ?? дали е со посебни потреби или се е нормално ?Kaj da prijavam nasilstvo vrz maloletno dete? Ima edna ludaca koja si ja tepa kerka i kaj mene vo zgrada. Ke doznaam kako se vika i ke ja prijavam, no kade? Policija? Megjashi? I dali moze da se prijavi vakov slucaj anonimno?
Dobri prasanja. Slusam derenja od tipot: "DOSTA. OSTAVETE ME NA RAAT." A ne se slusha glas na nikoj drug vo prostorijata. Ne znam kolku godini ima devojceto. Proizvolna e dijagnozata.колку е стар малолетничката ?? дали е со посебни потреби или се е нормално ?
Тоа лудача произволно е или има навистина диагноза и лечена во установа ??
Dobri prasanja. Slusam derenja od tipot: "DOSTA. OSTAVETE ME NA RAAT." A ne se slusha glas na nikoj drug vo prostorijata. Ne znam kolku godini ima devojceto. Proizvolna e dijagnozata.колку е стар малолетничката ?? дали е со посебни потреби или се е нормално ?
Тоа лудача произволно е или има навистина диагноза и лечена во установа ??