- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.974
- Поени од реакции
- 9.598
Непланирав да играм денес ама ко видов Џони шо напишал морав да го испоштовамHamburg x2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Непланирав да играм денес ама ко видов Џони шо напишал морав да го испоштовамHamburg x2
Едно научив оддамна .. На фудбал да не се кладиш кога ставаш голема уплата, освен Јувентус кога игра на домашен терен..
Сите тие работи што ги наброја ги има на Rezultati.comКажете добра веб-страна за следење на форма и одиграни 3+, 0-2 итн. за екипи од цела Европа?

Апсолутно без конкуренција - тенис..Абе така ако гледаш на што да ставиш голема уплата ?
http://www.soccerstats.com/latest.asp?league=englandКажете добра веб-страна за следење на форма и одиграни 3+, 0-2 итн. за екипи од цела Европа?
Predvreme mojte da si ja zaokruzite.Fiorentina ako ne gi tresnit Udine od teren nikoj.
Ednive se poslabi od lani ama znaat da izvadat dobri serii, sea posledni go srknaja 4 0 od roma pa sigurno ke sakaat da pobedat na domasen teren kade sgo igraat so Udine koi ne se seriozen protivnik kako nekogas a i Fiorentina imaat dobri rezultati protiv niv vo posledno vreme.
1
1 t1 2+
1 sigurna pobeda

Не викам дека ќе биде наместено , али за наредниот викенд вакви зицери како вчера шо беше Милан се .. Вилареал 1 , Атлетико Билбао 1. Заедно ќе имат некаде околу 2.80 коеф од груба проценка. И двата тима имаат само по 1 победа во последните 5 утакмици , играт дома со 99 % фул состав , и противниците им се со каша попара одбрани особено во гостувањата..![]()
Ми ја зедоа младоста Билбао , ова им е незнам кој по број ваков пресврт сезонава.А ти и ги имаш гледано....гледај ги сеа ....глеам многу ти мрда газот па бундес пратиш...прати сега