Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Едно научив оддамна .. На фудбал да не се кладиш кога ставаш голема уплата, освен Јувентус кога игра на домашен терен..

Абе така ако гледаш на што да ставиш голема уплата ?

Дортмунд сакав да ги пишам 2јка ама и гол да примат, пошо им гледав статистика, во последните победи само една им беше сигурна, ама се примислив, а сеа гледам и паметно сум напрајл.

Ина/че ве послушав за Билбао(маста ми излезе со нив 89 минута влезе) и за Виљареал, си ги имав Јунајтед, и Фиорентина и Јуве.

Fiorentina ako ne gi tresnit Udine od teren nikoj.
Ednive se poslabi od lani ama znaat da izvadat dobri serii, sea posledni go srknaja 4 0 od roma pa sigurno ke sakaat da pobedat na domasen teren kade sgo igraat so Udine koi ne se seriozen protivnik kako nekogas a i Fiorentina imaat dobri rezultati protiv niv vo posledno vreme.
1
1 t1 2+
1 sigurna pobeda
Predvreme mojte da si ja zaokruzite.:motorce:

Не викам дека ќе биде наместено , али за наредниот викенд вакви зицери како вчера шо беше Милан се .. Вилареал 1 , Атлетико Билбао 1. Заедно ќе имат некаде околу 2.80 коеф од груба проценка. И двата тима имаат само по 1 победа во последните 5 утакмици , играт дома со 99 % фул состав , и противниците им се со каша попара одбрани особено во гостувањата.. :icon_mrgr:

Овие две , и Јунајтед и Реал ги додадов. Уште Вилареал го чекам утре за 13.000 :D Ми ја зедоа младоста Билбао , ова им е незнам кој по број ваков пресврт сезонава.

Да ти се посерам во екипите а тој судијата мамицата в дуп да му ебам чист пенал за волфс не судеше 86 минута .Screenshot_1.png

А ти и ги имаш гледано....гледај ги сеа ....глеам многу ти мрда газот па бундес пратиш...прати сега

Јас не знам кој ти е проблемот искрено вака шо ми се испонаша?..не сум некој фан на Лајпцих..Бундеслига онака си гледам рекреативно и сметав дека ќе добијат ама ете Хамбургер(све да му ебам ) ме изненадија..значи јас мислев дека Лајпцих ќе победи според претходните перформанси кои ги прикажаа на домашен терен,ама ете овој натпревар беше исклучок и не искористија две шанси од почеток за да го отворат резулатот и подоцна јадоа попара....и без разлика што ќе напишам јас,тоа ако не те погоди тебе лично ти немаш право вака арогантно сељачки со доза на дебилизам да ми реплицираш..и да те погоди сепак ова е форум и тука си комуницираме односно си разменуваме информации што и како мислиме па ако ти толку пратиш Бундес дај напиши некоја утакмица од Германско првенство за да се бидиш од корист а не да објаснуваш после натпревар кој што како.

Искрено бундесот на мене ми е најтежок за прогнозирање , дури и италијанците се попредвидливи од германците. Затоа и ги избегнувам , оддамна немам ставено утакмица од Германија на посериозен лист.

Денес Торино е голем кец. Домаќини се на Пескара , тим шо во последните 5 утакмици има 5 порази , плус не гледам како би опстанале во лигата 13 бода се во негатива од сигурната зона. На Торино од другата страна очајно му треба победа , не гледам друг противник како Пескара против кој би пропуштиле ваква шанса.

Panama
Tauro – Alianza Fc 1 @1.40

Alianza lost four defenders in transfer period McLean(df 14/0), Peralta(df 13/1), Cortes(df 6/0), Marines(df 12/0) left club, but they bring some good reinforments so they should look fine but till now they dont, no gel between players. Salas(mf 5/0) and Choy(mf 18/0) are both suspended for getting red cards in last league game. One more player suspended for yellow cards, few injuries. And that means once again Alianza will be fielding very young line up

England Permier League
Burnley – Chelsea 2 @1.40

Burnley is having problems infront of this big game, they will host Chelsea who is at the moment one of most constant teams in Premier League… If Burnley want to stop them they will have to make some good perfroamnce today and that task will be harder now ebcause they miss three central midiflers. Hendrik(mf 20/2) is suspended, Marney(mf 21/1) and Defour(mf 18/1) are both injured

Neam zboroj za Vilareal, katastrofa, samo tie me zaebaja, juve za vlezena si ja racunam.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

И мене ме скинаа за 220 евра , се најмило у крвта. Па и на крајот овој Камени се повампири нога да му се скрше во скоро време , копиле црно исчадено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom