Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
Види богати, местена била Милан да победи, и успат да им олеснат им исклучија двајца играчи нели... хехеха. Никој не е крив што Болоња од 100 шанси неможат да постигнат гол, така беше и со Наполи викендов , пенал и 5 стопостотни шанси промашија и поштено изгубија 1-7 ...
сеа ќе дојде некој изгубен и ќе ти рече дека го качувале коефициентот па затоа црвените биле.:icon_lol:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ја гледав утакмицата, од што заклучивте дека е местена ?
Go vidov golot i iskreno moe mislenje e deka vo najmala raka somnitelno posto takva labava asistencija pod noze mu ja butna na toj sto covek ke se podzamisli malce..

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
Тоа да, ама како што гледам има чиста гол шанса на Болоња која Донарума едвај ја спасува.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Бидејќи така функционира Италјанското првенство..Милан колку и да се отепана екипа пак ваквите натпревари ги добиваат после лоша серија, па макар ако треба ќе наместат со судии,федерација ти реков ми рече ..сепак за Милан се работи,а знаејќи дека Италија како држава е страшно корумпирана и мафијашка па ваквите натпревари лаганица влегуваат..и плус следното коло играат со Лацио на Олимпико каде веројатно ќе јадат батак и отказ за Монтела.

Како што напишав бајовци,не само во Италија туку и фудбалот така функционираат работите денес..едноставно преочигледни беа Милан денес бидејќи тоа така го прават во Италија..и плус да стојат 11 души на теренот нормално дека ќе речите дека не е местена,за вас сите утакмици се реални бидејќи секогаш можите да кажите некоја ситуација како зицер шанса за другиот тим и што ќе беше ако дадеа гол.

Ќе видите што ќе направат Интер-Емполи и во недела и ќе запамтите ова што ви го напишав сега дека во Италија страшно многу се мести.

Мене само ми е чудно застанувањето на дефанзивецот на Болоња кога Пашалич се стрча,толку наеднаш да застани како вместо да се закопа а овај да остани ептен сам ми е нелогично

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ќе се изгорите на Милан.Многу јака логика имате,лоша серија и сеа морало да прекинат. :tapp:
Не е ни VALUE коефициентот само вие си знаете.
Ова ќе ти имаше логика да се работеше за натпревар од Англиско или Германско првенство каде играат малце пореално..ама во Италија?..мислиш така ќе ги остават Милан да редат порази со ред и да гнијат на 8-9то место?[DOUBLEPOST=1486600361][/DOUBLEPOST]
Што ќе направат Интер-Емполи?
Според мене X2 или ГГ...сега да не измислувам глупости,можеби и тресам ама тоа е мое мислење и не се плашам да бидам цитиран ако Интер победи ама сметам дека тој натпревар Интер нема да победи и многу ќе го играат после поразот од Јувентус како демек гневни и ќе се истурат на Емполи..според мене Емполи Т2 1+ за тој натпревар е ALL-IN за сите пари

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Значи 3-0 за Интер.

Тачно дека Талијанска лига е најместена, уште се сеќавам на Џеноа- Сасуоло ја чекам 2-5 гола и у 90 минута на резутлат 3-2 за Сасуоло, прават очигледен фаул у 16рец, каде од аут изведен за Џеноа играчот на Сасуоло си гу гура ноншалатно,а овај одма паѓа. Судијата свири и нормално 3-3, али немора да значи дека секоја е местена ебеш му лебац

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.245
Поени од реакции
18.449
Ова ќе ти имаше логика да се работеше за натпревар од Англиско или Германско првенство каде играат малце пореално..ама во Италија?..мислиш така ќе ги остават Милан да редат порази со ред и да гнијат на 8-9то место?[DOUBLEPOST=1486600361][/DOUBLEPOST]

Според мене X2 или ГГ...сега да не измислувам глупости,можеби и тресам ама тоа е мое мислење и не се плашам да бидам цитиран ако Интер победи ама сметам дека тој натпревар Интер нема да победи и многу ќе го играат после поразот од Јувентус како демек гневни и ќе се истурат на Емполи..според мене Емполи Т2 1+ за тој натпревар е ALL-IN за сите пари
Не би ставил ни 2% од парите Емполи гол да даде, бидејќи сезонава имаат 14 на 23 мечеви и тоа голови дадоа се на се на 6 или 7 утакмици.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи 3-0 за Интер.

Тачно дека Талијанска лига е најместена, уште се сеќавам на Џеноа- Сасуоло ја чекам 2-5 гола и у 90 минута на резутлат 3-2 за Сасуоло, прават очигледен фаул у 16рец, каде од аут изведен за Џеноа играчот на Сасуоло си гу гура ноншалатно,а овај одма паѓа. Судијата свири и нормално 3-3, али немора да значи дека секоја е местена ебеш му лебац
Ти да ја видеше Џенова-Палермо пред неколку недели што се случваше кога Трајковски го даде победоносниот гол она беше трагикомедија..стоење по теренот..местење лвл трета Македонска лига :pos:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ти да ја видеше Џенова-Палермо пред неколку недели што се случваше кога Трајковски го даде победоносниот гол она беше трагикомедија..стоење по теренот..местење лвл трета Македонска лига :pos:
Мислам дека ситуацијава нема никад да ја заборавам, вртам билтен и коа читам Џенова, Сасуоло одма 3-3 ми одзвања у глава. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
И што се деси? Направија пенал, дадоа гол, 0 од местенка.
И тоа каков пенал у 90 минута, сидијата спремен без никаво размислување свирна ко војсководец со труба кога трга у војна и викаш 0 местенка.:LOL:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
И тоа каков пенал у 90 минута, сидијата спремен без никаво размислување свирна ко војсководец со труба кога трга у војна и викаш 0 местенка.:LOL:
Па беше пенал, како да не свирне? Пошо те заебала мора да е местенка?

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
Претерувате со местењево.
Се мести премногу, ама не секоја една е местенка јбт.
Милан не ја гледав за да кажам дали е или не е, ама онаа погоре сасуло нема врска.

А околу местенките во сериа А кои ги има во изобилие,погледнете постари мечеви помеѓу:
Интер со Палермо,Катанија,Џенова,Болоња
Милан со Удинезе,Лече,Наполи(со овие редовно)
Јувентус со Киево особено
Самдориа со Бреша
Рома со Џенова,Самдориа
Џенова со сите ебани тимови, мислм дек клубов е италијанската Локомотива Загреб.Значи толку местачки клуб не постои, со сите мести. Ни срам ни ништо.И тоа повеќето местенки им се видливи од авион, арно некој имаше погоре пишано местенки лвл македонска 3та лига југ

А тоа дека забележувате во сериа А и има најмногу фама незначи дека другите лиги се чисти.Ми текнува на многу сезони каде што Сарагоса,Осасуна,Виган,Вест Хем,Фулам и други тимови правеле неверојатни серии во финишот на сезоната.

Kajgana Shop

На врв Bottom