Немој бе Милан... :/Држете се до некое пристојно ниво на дискусија, ферки и остало по ПП закажувајте.
Денес Милан 2ка чиста, all in шо би рекол Џони :Д
Образложи зошто така мислиш....Држете се до некое пристојно ниво на дискусија, ферки и остало по ПП закажувајте.
Денес Милан 2ка чиста, all in шо би рекол Џони :Д
Бидејќи така функционира Италјанското првенство..Милан колку и да се отепана екипа пак ваквите натпревари ги добиваат после лоша серија, па макар ако треба ќе наместат со судии,федерација ти реков ми рече ..сепак за Милан се работи,а знаејќи дека Италија како држава е страшно корумпирана и мафијашка па ваквите натпревари лаганица влегуваат..и плус следното коло играат со Лацио на Олимпико каде веројатно ќе јадат батак и отказ за Монтела.Образложи зошто така мислиш....
Е многу јак фактор е Соса во Милан па мораше да ја потенцираш неговата суспензија денес, клупата на Милан без него ќе биде помалку затоплена.Секако дека е value , како не , Соса и е суспендиран , покрај катастрофалната игра која ја имаат.. Болоња изгубија 100-0 од Наполи ама беа доста рамноправни цел натпревар , исто шанси креираа како и гостите, само реализацијата им беше очај.. Јас одам со победа на Болоња , мене тоа пак ми има value на 3.40 квота , бомбонче.
Помешао сам га са Сусо .. соса сусо сосо сусу... сусам да јадат.Е многу јак фактор е Соса во Милан па мораше да ја потенцираш неговата суспензија денес, клупата на Милан без него ќе биде помалку затоплена.
Тоа е веќе друго, инаку денешнава утакмица беше чист пример зошто не треба да се играат екипи на кои за ништо не им требаат бодовите - како Болоња што рече 1 погореПомешао сам га са Сусо .. соса сусо сосо сусу... сусам да јадат.