Па баш кога им оставивме иницијатива не беа опасни, сета опасност дојде од контри.Очекував поуверлива победа, но Интер одиграа како издрогирани, а за мене сепак несватливо како во голем дел од натпреварот намерно им остававме простор и контрола ним.. многу лесно можеше ова да оди нерешено... но сепак на крај против интер резултатот е тоа што ме интересира најмногу...
Не знам зошто толку го потценуваш Интер, факт е дека Јуве играше дома и дека беше фаворит, но сепак Интер има одличен тим и за мене не е воопшто изненадување да играат рамноправно со Јувентус.Очекував поуверлива победа, но Интер одиграа како издрогирани, а за мене сепак несватливо како во голем дел од натпреварот намерно им остававме простор и контрола ним.. многу лесно можеше ова да оди нерешено... но сепак на крај против интер резултатот е тоа што ме интересира најмногу...
Te молам не го ставај Баерн во ист кош со Барса и Реал, измина веќе времето на швабите, дно дна се, никаква игра, ништо немаат.. Не се истите од претходните години, мн лесно во двомеч со гореспоменатите ќе изгубат..Не знам зошто толку го потценуваш Интер, факт е дека Јуве играше дома и дека беше фаворит, но сепак Интер има одличен тим и за мене не е воопшто изненадување да играат рамноправно со Јувентус.
Јас лично сметам дека лани Јуве беше појак и тоа поприлично, али и вакви се доволни јаки за да изгазат во Серија А и да освојат титула. За ЛШ не знам што да кажам, ама за мене рамно на научна фантастика е Јуве со овој тим да освои ЛШ покрај Реал, Барса, Баерн и компанија.
11m за Хернанес луѓеее 11м![]()
Па можда ти како навивач повеќе очекуваш од Интер, ама објективно гледано, не се очекуваше Интер толку добро да парира.Не знам зошто толку го потценуваш Интер, факт е дека Јуве играше дома и дека беше фаворит, но сепак Интер има одличен тим и за мене не е воопшто изненадување да играат рамноправно со Јувентус.
Јас лично сметам дека лани Јуве беше појак и тоа поприлично, али и вакви се доволни јаки за да изгазат во Серија А и да освојат титула. За ЛШ не знам што да кажам, ама за мене рамно на научна фантастика е Јуве со овој тим да освои ЛШ покрај Реал, Барса, Баерн и компанија.
Толку го земавме од Интер, значи ниту сме во ќар, ниту во минус11m за Хернанес луѓеее 11м![]()
Се било ок, се извинил Алегри за замената мислел дека е повреден Лихт и го извадил од игра пошто ќе му треба здрав за др натпревари ама ете немал ништо батетоТолку го земавме од Интер, значи ниту сме во ќар, ниту во минус
Лихтштајнер се смири со Алегри, или уште не ?![]()