+1Ако е некој заинтересиран за утре вечер во балонот ако е 500 од саат, јас сум спремен.
МожеКој сака во сабота/недела да играме (синглови) на терените кај Сити Мол?
Јас сум заинтересиран за деновиве ако сакаш[DOUBLEPOST=1497987337][/DOUBLEPOST]Ако е некој заинтересиран за утре вечер во балонот ако е 500 од саат, јас сум спремен.
Ајде за оваа недела да се договориме ако сакаш[DOUBLEPOST=1497987497][/DOUBLEPOST]Ако е некој заинтересиран за утре вечер во балонот ако е 500 од саат, јас сум спремен.
Ајде сега[DOUBLEPOST=1497987528][/DOUBLEPOST]
Јаснекој за една рекреативна партија има заинтересиран?!
Има тука во Ѓорче кај основното школо, кај што беше случката со детето што го згазија пред месец дена ама не знам дали е бесплатно @Македонија 1932 да не имаш инфо дали се плаќаат терените кај Мирче?Одамна не играм на тие терени. Пошо сме колективно народ без осет, има шупаци што играат по 3 саати на еден терен, има некои си држат и приватни часови таму итн. Бесплатни се терените, ама се за сите. Ако сакате да играте мини турнир со партнерот, платете си приватно.
Иначе мислам дека нема други бесплатни терени, тие што беа кај Александар Палас се земени под концесија. Имаше Сопиште едно време ама не знам дали функционираат.