- Член од
- 22 февруари 2007
- Мислења
- 7.076
- Поени од реакции
- 1.940
Габигол е во Интер[DOUBLEPOST=1486311488][/DOUBLEPOST]Габигол
Да ама не памтам Јувентус да биле заинтересирани за овај.Gabriel Jesus
Првпат во слушам
Габигол е во Интер[DOUBLEPOST=1486311488][/DOUBLEPOST]Габигол
Да ама не памтам Јувентус да биле заинтересирани за овај.Gabriel Jesus
Најдобро у нивна тема да прашаш, ја го гледав 5то или 6то коло, не знам со кој играа и беше дно дна. Не ни планирам повеќе време да трошам на аматерски тимови.Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат. Ова само утакмицава или?
Не е толку лош, ама уште му останува најголемата мана што ја имаше и во Јуве, пимплањето и потегот повеќе, и тоа му ја ускратува цела ефикасност.Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат. Ова само утакмицава или?
Неколку пати го имам гледано, ништо посебно, генерално не гледам енглези.Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат. Ова само утакмицава или?
Јас од 6-7 утакмици шо сум им гледал, не сум го видел никогаш Погба од Јувентус.. е сега на што се должи, различен фудбал, различни задачи од тренерот... итн итн.. незнам. Но факт е дека е далеку под нивото на кое беше во Јуве....Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат. Ова само утакмицава или?
Дајте гиф од прославата на Квадрадо...
Лелелеле како му легна топката, уффф се наежив