Фан Клуб: Јувентус

С

СаШеНкО

Гостин
Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат :facepalm:. Ова само утакмицава или?

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Ги гледам Јунајтед со Лестер, шок. Прв пат го гледам Погбињо како игра за Јунајтед, изгубен случај е дечкото. Паѓа како крушка, губи топки, воопшто не е офанзивен, топката не му ја подаваат :facepalm:. Ова само утакмицава или?
Најдобро у нивна тема да прашаш, ја го гледав 5то или 6то коло, не знам со кој играа и беше дно дна. Не ни планирам повеќе време да трошам на аматерски тимови. :cool:

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Не е толку лош, ама уште му останува најголемата мана што ја имаше и во Јуве, пимплањето и потегот повеќе, и тоа му ја ускратува цела ефикасност.
Првите неколку кола и Мурињо го унакази кога почна да го игра нешто како ДМ, поповлечен.
Ова што сум гледал нешто по малку, за подетално, фан клуб јунајтед :D

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Неколку пати го имам гледано, ништо посебно, генерално не гледам енглези.
Ама горе долу истиот муабет како ти шо викаш, нити добива топка нити трча како шо играше за нас.
Е сега интересната работа е шо Манчестер малку почна да крева глава во последно време па ме заинтересира дали е подобрен и тој или не.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Јас од 6-7 утакмици шо сум им гледал, не сум го видел никогаш Погба од Јувентус.. е сега на што се должи, различен фудбал, различни задачи од тренерот... итн итн.. незнам. Но факт е дека е далеку под нивото на кое беше во Јуве....

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Не е оној Погба од Јувентус... да знае да блесне на моменти со некој долг пас, опасен шут од далечина и некој дриблинг, ама воглавно не е истиот од кај нас. Кај нас играше во 3-5-2 систем, му беше дадена преголема слобода на средината на теренот, поврзуваше одбрана со напад, во Јунајтед се игра 4-2-3-1, болдираното бројче е тој кај што игра како ДМФ, и очигледно е дека нема премногу слобода во играта. Она што сум го забележал е дека му ги нема веќе оние дуели човек на човек кај што слободно земаше топки кога играше кај нас... задачата во Јунајтед му е да дели топки (ала Пирло) и да скратува противнички напади, многу малце учествува во нападите со тимот.
Затоа е далеку од оној Погба што го носеше црно-белиот дрес :)

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
http://www.totalsportek.com/highlights/inter-vs-juventus-live-stream/[DOUBLEPOST=1486324926][/DOUBLEPOST]КУадрадо да ти ја ебем таја косата бамбуча глупаа колумбиски црнецу, се утепа бе од паѓање бе да ти се падне бе цигла на нога да квичиш тек тогаш ебате мушинката 30килашка!!! Толку бе без памет играч бе неможем бе неможем.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.639
Дајте гиф од прославата на Квадрадо... :)
Лелелеле како му легна топката, уффф се наежив

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740

Kajgana Shop

На врв Bottom