Фан Клуб : Фени Индустри

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Пораз од Соколи 4 разлика денес,ама какви индијанци мајко мила...На пријателска утакмица кај шо освен време и резултат не се мереа ни 24 секунди,ни лични овој сељаков Матиќ,како и цела екипа на секоја одлука се бунеа на судиите,влегуваа во терен абе ЦИРКУЗ со еден збор. Игравме и без Николовски и без Пајиќ,така да кога ќе се вратат би требало да биде подобро. Соколи со оваа екипа ќе губат по 30 разлика од кој стигнат,чим денес се мачеа со нас со 5 играчи тогаш...Иначе добра колектива игра денес,странците мислам дека се погодени...овој центарот од Грузија е страшен играч,Павиќ одбрана изигра,а и овој Хрватов иако малце постар и по клипот не ме импресионираше,одигра добро денес,има кошаркарска интелигенција,не е некој индијанец (y)

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Па Матиќ ти е свиња дебела и ништо друго
Знам дека е свиња дебела,вепар пре би рекол баш си ја има таа вепарската фаца ама брат бе срамота е на пријателска да трчаш по судии и да се буниш на секоја одлука..

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Македонскиот репрезентативец Андреј Магдевски е нов играч на кошаркарскиот клуб Фени Индустри

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.825
Македонскиот репрезентативец Андреј Магдевски е нов играч на кошаркарскиот клуб Фени Индустри
Најлош можен играш што сте можеле да го потпишете, боље Деки Лазаревски да го донесевте :icon_mrgr:

Near

Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Најлош можен играш што сте можеле да го потпишете, боље Деки Лазаревски да го донесевте :icon_mrgr:
Грешка си...има потенцијал дечкото,ама нема никаква минутажа,а и релативно млад е со простор за напредок. Идеална средина ќе му биде,а и ми се допаѓа политиката у последно време со потпис на млади играчи(е сеа јбг,тоа млад е релативна категорија...Пајиќ дојде пред 2 години на 20 години,Стајиќ дојде лани на 21,еве сега овој на 20)

Член од
17 јануари 2014
Мислења
500
Поени од реакции
159
Дали некој знае што ви значи М-то во МКК Фени Индустри?

Член од
19 август 2015
Мислења
153
Поени од реакции
81
Правилно е заведен како КК е сеа дали некаде го водат и со М-то , а иначе со М е Македонски кошаркарски клуб не машки..

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.939
Поени од реакции
17.994
Се сеќавам играше за Србија на Европското Првенство 2013 година, него како игра Магдевски, најомилен играч ми беше у Партизан, иако не играше :/

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.447
Поени од реакции
5.571
Крстиќ после повредите не е исти играч иако беше еден од најталентираните во ергелата на Мишко, затоа и Дуда го зеде на тоа ЕП 2013 година, за да можат дам у набилдаат био и го шитнат у многу појак клуб, но се десија повредите и тоа беше тоа. За наша лига пеколен играч, ќе прави разлика тоа сигурно.

Член од
19 август 2015
Мислења
153
Поени од реакции
81
Се сеќавам играше за Србија на Европското Првенство 2013 година, него како игра Магдевски, најомилен играч ми беше у Партизан, иако не играше :/
Магдевски сега е супер, ми се чини дека му фалеше повеќе шанса за да се докажува , а еве во фени таквата шанса а добива и ја искористува на нај добар можен , може и уште повеќе а се надевам дека ќе се разигра а има талент во него и се надевам дека шансата што му е дадена тука ќе ја искористе уште повеќе и ќе се надоградува , сеа го знаеме каков е квалитетот во нашата лига неможе да очекуваме ништо перфектно али сепак има доста странци кај што може против нив и преку нив да добива еден вид на навика за игра ... А у партизан узалуд изгубено време , незнам зошто и седеше таму толку време.

Kajgana Shop

На врв Bottom