Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Dajbe komiti izlezete so transparenti za protiv sedlo i uprava.. sho e ova rabota 4 godini ke ne dupat so titula vo mk prvenstvo.. pa neli proektov beshe za Vardar vo LS ?!? Neka doznae Samsonenko sho se deshava vo klubov....

Како ли се чувствува "легендата" Влатче за оваа срцепарателна разделба со неговото големо пријателче Зеко од Батинци? (n)

Зошто за легенда користиш наводници за Влатче?

Dajbe komiti izlezete so transparenti za protiv sedlo i uprava.. sho e ova rabota 4 godini ke ne dupat so titula vo mk prvenstvo.. pa neli proektov beshe za Vardar vo LS ?!? Neka doznae Samsonenko sho se deshava vo klubov....
Комити не постојат веќе долго време. Не очекувај нешто вакво во блиска иднина, треба чудо да се случи за да се реактивира групата.

Комити не постојат веќе долго време. Не очекувај нешто вакво во блиска иднина, треба чудо да се случи за да се реактивира групата.

не треба чудо треба вемеро да падне

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сме ги победиле Анжи 2-1, двата гола на Којашевич.
Иначе изглеа Берсегјан ке игра десно крило, ќе влага малку поише у средина, а Хамба ќе шпарта по десно. Сеа за сеа Блажевски ни е прва опција за 9ка, а Попов за штопер :tapp:

Мора да се засилиме на тие 2 позиции, и по можност еден средњак.. Се на се ни фалат уште 3 играчи.

Ја гледаше некој со Анжи? Пошто претходните што ги гледав не игравме ништо.

Ја гледаше некој со Анжи? Пошто претходните што ги гледав не игравме ништо.
Негдека од кај 60та минута ја гледав ништо посебно не изиграа и 2те екипи.

Според ЦЦС Фелипе оди во Анжи која кретенска управа ја имаме ејј наместо да ги задржат сите на полусезона и да доведат класа шпиц и да го шутнат дрвото Седло тие го продаваат најдобриот играч.

Чим и во спорт пишува има нешто значи. Ако го дадат зимово уште одма и титулата нек им ја да дадат на Чкенди...

Водиме за сега 1-0 на Локо Пл Влатче е легенда ама веќе не е за терен Велковски и Шиле везат,Џигаури прикажува добра техника другите просек.

Уште колку пријателски ќе игра Вардар и со кого?
Ова беше последна пријателска во Анталија.
Инаку изгубивме од Терек со 3-1. Резултатски најлошите припреми у последниве години иако имавме можеби потешки противници него претходно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom