Да му ебам неспособните и јас ја имам 2 5+[DOUBLEPOST=1485365382][/DOUBLEPOST]Баш напишав и примаа гол СКА ајде може сега ќе се свестатАјде бе СКА све ви ебам. 2-5+,ама денес како што тргнале повеќе од 2 гола нема да има.Спартак какви три шанси имаа леле..зицеришта..Барем да им го опнеа еден,можда ќе се освестеа СКА. 4 играчи им фалат,очигледно тоа им претставува проблем.
Da se nadovrzam ne samo za live stream tuku i za oblozuvanje e dobra t.e imate sekoj petok bonus t.e 100% bonus na depozit dp 100 evra a za da fo pretvorite vo vistinski pari bonusot potreben e rollover na 3 pati po 3 utakmici na koef nad 1.4 vo rok od 24h od depozitot.Za live stream ruskata kladilnica 1xbet . com bukvalno se moze da se gleda , ne mora da si registriran za da gledas. Prenos ima za ekipi od deseti ligi... Vrv
Што се дешава со СКА? Мелеа се пред себе, ама како што се наближува плејофот се повеќе и повеќе паѓаат во форма. Денес гледам со одличен состав предводен од Датсјук губат од умрените Спартак кои немаат бод уште годинава и кои вчера примија 6 комада од ЦСКА. Пред 1 месец можев да се обложам дека нема да се најде маж што ќе ги спречи на патот до титула годинава, ама сега не сум толку сигурен. Еве ги 1:1 дур пишував, ќе тепаат веројатно, ама муабетот ми останува дека веќе не изгледаат незапирливи како до пред 1 месец.Ајде бе СКА све ви ебам. 2-5+,ама денес како што тргнале повеќе од 2 гола нема да има.Спартак какви три шанси имаа леле..зицеришта..Барем да им го опнеа еден,можда ќе се освестеа СКА. 4 играчи им фалат,очигледно тоа им претставува проблем.
Овие први 3 почнале не сум загледал време и ќе искочат затоа следните ќе сјебат боље да не играм денес..Ја ќе го бегам Реал денес.
Еве нешто што ми фаќа око па ќе одлучам кои од овие ќе ги играм нема сигурно сите
Ливерпул
Алба како што пиша некој погоре
Швед ако е до 18-9 граница
Пулен до 12-
Морган 14-5+
Вонамејкер +
Браун +
Радуљица -
Му се мислам на Принтезис и Загорац у минус
На Спартак кој стигна,нозе им дигна,ама очигледно СКА не може ништо да направи.Мизерна игра,немаат никакви шанси,се е исфорсирано денес.Што се дешава со СКА? Мелеа се пред себе, ама како што се наближува плејофот се повеќе и повеќе паѓаат во форма. Денес гледам со одличен состав предводен од Датсјук губат од умрените Спартак кои немаат бод уште годинава и кои вчера примија 6 комада од ЦСКА. Пред 1 месец можев да се обложам дека нема да се најде маж што ќе ги спречи на патот до титула годинава, ама сега не сум толку сигурен. Еве ги 1:1 дур пишував, ќе тепаат веројатно, ама муабетот ми останува дека веќе не изгледаат незапирливи како до пред 1 месец.
Почекај малку до петок ,да видиш дали имат повредени или не во двете екипи,дали некој добил стомачен вирус или не,и читни дали ќе им судат Наче и Славе ....лани мислам полудеа на нив норвежаните.јас мислам дека вреди да се игра во петок на Норвешка, дефинитвно заслужуваат да играат финале, освен поразот од Франција се друго беше горе-доле мелење од нивна страна, нас не замажаа 10 разлика, Унгарците ги решија уште на полувреме, иако крајната разлика бешее само 3 гола сепак во мечот немаше ниту една секунда дилема кој ќе победи, Хрватите исто имаат само еден пораз од Германија, сега во четвртфинале ја добија Шпанија, ама сепак мислам дека шпанците одиграа ептен млитаво во тој меч, и во таа ситуација пак Хрватска висеше до последен момент, голем напредок има кај норвежаните, играат страшен ракомет, посебно во напад се многу моќни, имам некое чувство дека лесно ќе дојдат до победа во овој меч
веќе уплатив, на коеф 2.04, знаев дека ќе оди надолу коефициентот, еве падна веќе на 1.80, до петок може и 1.70 да биде, а со тоа и се губи вредноста да се играПочекај малку до петок ,да видиш дали имат повредени или не во двете екипи,дали некој добил стомачен вирус или не,и читни дали ќе им судат Наче и Славе ....лани мислам полудеа на нив норвежаните.
Овде ке имат утре или задутре кој судит.
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_World_Men's_Handball_Championship
Тешки се двете полуфиналиња ќе се играт многу претпазливо ,ДАЈ БОЖЕ ДА ФАТИШ .веќе уплатив, на коеф 2.04, знаев дека ќе оди надолу коефициентот, еве падна веќе на 1.80, до петок може и 1.70 да биде, а со тоа и се губи вредноста да се игра
Лидс брт?Можно е бе секоја утакмица што ќе ја изиграм 2+ да е 0-0? МОЖНО ЛИ Е БЕ?????
Az da mi jadat GAZ sve da im iznaebamЛидс брт?