Група Б (Шпа, Сло, МКД, Анг, Тун, Исл)

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе ја поминат групата?

• Шпанија

Гласови: 132 83,0%
  • Словенија

Гласови: 131 82,4%
  • Исланд

Гласови: 106 66,7%
  • Тунис

Гласови: 49 30,8%
  • Ангола

Гласови: 11 6,9%
  • Македонија

Гласови: 143 89,9%

• Вкупно гласачи
    159
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не одбранеше колев што правиме ?И јас играм кладилница итоа сигурно многу повеќе од тебе,ама вакво нешто да пишеш за утакмицава е срамота.Имаше една местенка Исланд- СЛовенија и види која разлика е од таа утакмица до оваа.НЕМАШЕ ни шут да направат исланд,ќе ја пимплаа и накрајот сето ќе завршееш со шут од 9 метри( демек не успеале да направат акција)
Ако не одбранеше Колев имаше цели 30 и нешто секунди за сигурен гол на нашите со брз центар.
A и не беше богзнае колку тежок шутот, во него се шутираше.
И молимте објаснимиго пробивањето или што и да беше, гледав без глас, во 60та при напад за водство?

Ако не одбранеше Колев имаше цели 30 и нешто секунди за сигурен гол на нашите со брз центар.
A и не беше богзнае колку тежок шутот, во него се шутираше.
И молимте објаснимиго пробивањето или што и да беше, гледав без глас, во 60та при напад за водство?

1.Еднаш велиш дека ни ја зеле топкава без врска во последен напад, а еднаш велиш дека лесно би дале гол и доколку Колев не одбранел.Епа косе дава толку лесно гол, зошто ни ја зедоа топката во последен напад? Ете и да дадевме гол, со брз центар тие ќе ни го стегнеа.. Остај ова...
2.АКО не одбранеше Колев,знаеш ли ти како ќе требаше да изгледа последниот напад за да има СИГУРЕН гол ?На таков жесток натпревар ќе требаше да застанат сите АПЛА ,што пак не тигрантира сигурен гол.
и клучното прашање,
3.АКО БЕШЕ МЕСТЕНА НЕРЕШЕНО,зошто шутираат во рамки на гол?? Нели е полесно да ја попимплаат и кога ќе решат да шутнат тоа да биде како под притисок и да биде НАД голот ???
можеби следиш спорт, неможм да го оспорам тоа ама овде апла си грешка.

еве како изгледа една местена утакмица.со 2 разлика одат и двете. И тоа гледаш колку попуштање има и ЕДВАЈ ја направија? епа замисли сеа на онаа утакмица од прееска колку ќе беше тешко Македонија да постигне гол за 15 секунди.Ние со 2ца играчи повеќе неможевме за толку брзо гол да дадеме не па во вакви услови.

16195263_1392478227450218_1262128071124347521_n.jpg

Мајко моја. :pos:

Ова со величење на Колев заради една утакмица ми е :pov:

Утакмицата е сумњива у пм.
На не пасивен напад на 20 сек до крај шутираат а можеа до крај да ја држат

Абе озбилни сте со местена утакмица ? Одма во се да се бараат некои теории на заговор, одма некоја позадина да има. Местена би имало поента ако исходот на мечот не би влијаел на позицјата на табелата на двете екипи. Овде и тоа како и двете екипи сакаа да ја избегнат Франција во четвртфинале.

Напротив, ме натераа да го вадам тикетот од канта кај што ми беше Х играна од пред натпревар. Ама реалнсота е таа. Ако ајде величајте ги хероите, го направија невозможното.

Их како така нашиве местеле Х ? Демек на крај сигурни беа дека ќе тепаат па ајде ќе има даеме нерешно на Исланд. А што ако ни шибена Исланд на крај гол ? Да не ни менуваше ништо на нас а и на нив, тогаш и ќе имаше право за соменж ама вака не ја гледам логиката.

Извади ми факт баце, убеди ме.
Говорат успесите што ги има во кариерата.
А и со нас еве, кажи ми дали можевме да бидеме погоре на табелта? Јас без размислување би одговорил дека ова е маскимумот.Значи шпанија и словенија се пред нас во секој случај,а исланд и тунис се тука некаде.Епа ние сме пред тие што се тука некаде со нас.
Или да не случајно веруваш ти дека со друг тренер Талевски ќе бапнеше 4-5 гола и немаше да му паѓа од раце?ТОа е тоа, играчите тие се , а со нив ова досегашново е приближно до максимумот.Сеа ако веруваш ти и ако си од оние стручнаци што мислат дека секој напад можеме гол да го правиме и дека треба да имаме 0 изгубени топки и 15 одбрани на голманите тогаш подобро и да не се објаснуваме.

Ама џабе им објаснуваш, проќењаваат цело време, прво нема група да пројдеме, сеа Норвешка ќе не отвори, ако ја добиеме Норвешка, следните ќе не отворат. Да стигнеме у финале и завршиме второ место, пола ќе замараат дека дпмне се јаки и го наместиле првенството, другата половина ќе умара дека сме дупки пошто сме изгубиле у финале, еднаш сме доаѓале до таква шанса.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom