- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.503
- Поени од реакции
- 6.116
Ај на здравје старо-нова тема
Откривање на болидите наредниот месец така ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ги датите кој се објавени:Ај на здравје старо-нова тема
Еве ги датите кој се објавени:Ај на здравје старо-нова тема

Gledav F1 do pred da gi stavat glupite motori sega e mnogu mnogu dosadno,dajte mi edna pricina zosto bi Ja gledal 2017ta
Gledav F1 do pred da gi stavat glupite motori sega e mnogu mnogu dosadno,dajte mi edna pricina zosto bi Ja gledal 2017ta
sakam ama nemozam,mnogu e dosadno eve na primer MotoGp e cela svetlosna godina pred F1ne ti davame, cim ne ti se glea nema potreba
2017 болидите ќе бидат поатрактивни, пониски, пошироки, пошироки гуми, побрзи 4-5 секунди по круг, нешто како пред 2009г. плус се очекува Ред Бул да биди на нивото на Мерцедес. Ете неколку причини.Gledav F1 do pred da gi stavat glupite motori sega e mnogu mnogu dosadno,dajte mi edna pricina zosto bi Ja gledal 2017ta
Сиво со акценти на помаранџесто можда би изгледало добро.
Дизајнот на Ферарито .... се надевам дека ке бидне нешто слично бојата е предобра ... ми се свиѓаат болидиве ептен уште да ја направат поконкурентна и Ферари конечно да експлодира.Плус ќе имаат како ајкулин грб зад отворот за воздух над поклопецот за моторот
![]()
![]()
![]()
![]()

И тоа самФетел растури на овогодинешниот ‚‚race of champions‚‚ во Мајами каде ги растури сите возачи и во поединечна и во државна конкуренција.На Монтоја, Роси(америчкиот), Скот и компанија пердуви им летаа на сите страни во стадионот![]()
Верлејн се повреди, па само он го претставуваше Team Germany. Но кога ќе размислам, само ќе сметаше