Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
C2C-wk5WgAAl0hq.jpg

Па не е можно толку тешки ждребови секоја година..

Рачунајте дека ако ги минеме ни паѓа Атлетико после , така да нема лесна екипа веќе.

Barça: Ter Stegen, Vidal, Umtiti, Mascherano, Alba; Gomes, Rafinha, Sergio Busquets; Arda, Messi i Suárez.

Mislam deka Alba i Arda top ke izigraat levo, ama sredunava e uzhasno bavna i nekreativna vaka.

Конечно Видал ќе добие шанса. Не дека много добро се покажа во натпреварите што го играше ама што имаме да изгубиме на позицијата десен бек кога таму го играме Роберто.

Комбинирана одбрана и средина, нападот стандард.
И во овој комбиниран состав има место за сите, освен за Ракитич. Дај нека кажат што е работата и нека си иде еден од него и Енрике, не оди вака.[DOUBLEPOST=1484405896][/DOUBLEPOST]едит:
Сега гледам дека и во нападот има промена, Арда на местото на Нејмар. :D Ова ми се допаѓа. (y)

Добро е што Рафиња доби шанса пред Денис. Овој вториот во многу лоша форма е, Рафиња покреативен е.

@_Тони_ се уби од одење во живо на фб неделава , се изнагледав на цела конструкција на кампот и трофеите и тунелот. (y) А не ни знаев дека сум те имал на фб. :)

Умтити. :cuc: ... Нема замена за момакот моментално.

Неверојатно како не е веќе 5-0 :D Оваа сезона реализацијата ни е во минус. Одлична утакмица играат сите, незнаат кај тераат лас палмас, сега во второ нека влезе Нејмар да ги избуши по левата страна, со Алба ќе се поигруваат со овие. Мора да се даде уште еден гол за да биде сигурна победата.

Ова можеби беше најдоброто прво полувреме годинава, а пак ништо не е решено...
Ќе мора да им дадеме уште еден гол, овака една контра на Виера и ќе си ја чукаме главата после.

Иако со комбиниран состав излезе Енриќе на крајот сепак лесна победа.. и можам слободно да кажам дека ова беше една од подобрите утакмица оваа сезона, ако не и најдобрата.. добро ќе им дојде овој одмор на останатите посебно на Пиќе и Нејмар, па и Суарез играше до 60та минута негде..да ја занемариме грешката на Ел Класико без тоа Туран ни е најдоброто засилување оваа сезона.. јас и во купот со Сосиедад би пробал со него во прв тим, но позади Нејмар и Меси нешто како AMF.. и нека кажат веќе што е работата со Ракитиќ и дали вооптшо го планираат за остатокот од сезоната или за жал толку од него.

Играше Ракитич бе , го внесе во 62ра минута. Супер изротира оваа утакмица , Иниеста Пике Нејмар Ракитич , плус Суарез го извади на 20 минути пред крај.

Да да сосема заборавив дека влезе Ракитиќ во вториот дел.. али последните неколку утакмици добива се помалце и помалце шанса, но се надевам дека се тоа е дел од ротациите и дека се ќе се врати во нормала.

Да да сосема заборавив дека влезе Ракитиќ во вториот дел.. али последните неколку утакмици добива се помалце и помалце шанса, но се надевам дека се тоа е дел од ротациите и дека се ќе се врати во нормала.
Последно шо имам прочитано е дека се скарани со Лучо поради изјавата на Ракитиќ пред утакмицата со Сити во ЛШ, дека најдобриот тренер што го тренирал некогаш бил Гвардиола. Мене некако дебилна ми делува причинава, ама што го знам, можда егото му на 10ка на Енрике ставено па толку се навредил од ова.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom