The King of Clay
Модератор
- Член од
- 28 јануари 2012
- Мислења
- 5.038
- Поени од реакции
- 3.635
Да бе, ти шо не дојде ќе тепаше 6-0Бреј го измалеросавте девојчето.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да бе, ти шо не дојде ќе тепаше 6-0Бреј го измалеросавте девојчето.
Ochajno i e potreben nekoj jak sponzor, Pivara, Alkaloid, Thome da i pokriva barem patni troshoci88978$ има заработено девојкава до сега вкупно, којзнае колку е во минус. Ако не си во први 100 после 20, 21 година, батали тенис. Не е исплатливо
88978$ има заработено девојкава до сега вкупно, којзнае колку е во минус. Ако не си во први 100 после 20, 21 година, батали тенис. Не е исплатливо
Не заборавајте дека има опција за Lucky Loser да влезе, барем 1-2 тенисерки да откажат учевство до утре ќе биде интересно![]()
Исто и гомноно Бетмен се раскурцава дека се кревало еуфорија само зошто ни фалел успех, не дека ова било нешто капитално. А утре Лина ако влезе на слем па и да стигне до некое коло, прв ќе е да ломоти и да и се пика за слика, за автограм. Е ваквиве шлајмови најмногу ме нервираат а (ќе) ги има еден купТебе ќе те праша, оти поголем успех е да станеш у 4.30 да гледаш глупиот Сакраменто, и да дојдеш да го напишеш Кливленд со Т на крајот...
Штета, 50-50 мечот,во битните поени потклекна и тоа е.
Не заборавајте дека има опција за Lucky Loser да влезе, барем 1-2 тенисерки да откажат учевство до утре ќе биде интересно![]()
Не е за во темава, ама одамна ме нервира Бетмен Куропушит. Со извинение на зборот. Таква мивка немало и нема да се родит на веков.Исто и гомноно Бетмен се раскурцава дека се кревало еуфорија само зошто ни фалел успех, не дека ова било нешто капитално. А утре Лина ако влезе на слем па и да стигне до некое коло, прв ќе е да ломоти и да и се пика за слика, за автограм. Е ваквиве шлајмови најмногу ме нервираат а (ќе) ги има еден купСе` што е мрдање од мртва точка во спортот во бедава во која што живееме е успех, поготово во индивидуалните спортови. Само некој што се занимавал со индивидуален спорт или познава некој што се занимавал знае дека трошоците се ОГРОМНИ а државата секако дека не ти помага, факт што го прави моменталниов чекор напред во кариерата на Лина уште повреден.
Шо е муабетот со бетмен?Ако се пласира Македонка на грендслем е рамно на успехот на кошаркарите или младите до 21 година фудбалерите. Во најблагодарниот и можи најраспространет спорт. Тој лајнарот бетмен куро ми разбира од спорт нека глеа ракомет нека си еби мајката.
А второ коло победникот од тој меч вкрстува во Венус Вилијамс.Чудни резултати имаше на крајот на ланската година, ама со ова што го покажа сега, БРАВО! Мислев дека само на земја може да направи резултат, ама не било така.
Ќе играше и со добар противник во прво коло, Кира Нара од Јапан (неносител, тоа ми е зборот). Убаво чувство ќе беше во никое време да гледаш наша тенисерка на АО...
Мислам дека не е точно ова, се прави ждрепка на сите Слемови, а на другите турнири влагаат носителите. Или пак на Слем беа носителите а на другиве турнири се правеше ждрепка...Лина го има надраснато опкружувањето во кое игра тенис. Потребен и е исчекор од ИТФ конкуренцијата кон ВТЕ конкуренцијата, и тоа под итно, оваа година, инаку ќе остане нереализиран талент. Би било тоа голема штета со оглед на тоа што има одличен сервис кој е реткост во женскиот тенис. Има многу работа со неа, еден куп елементи во играта можат да се поправат, но и треба квалитетен тим околу неа.[DOUBLEPOST=1484391617][/DOUBLEPOST]
Никао не може да влезе, ако откаже некој фаворит влегуваат носителките на квалификациите кои испаднале во последното коло.
Мислам дека не е точно ова, се прави ждрепка на сите Слемови, а на другите турнири влагаат носителите. Или пак на Слем беа носителите а на другиве турнири се правеше ждрепка...
Едит: Изгледа сум во право, еве Полански влегол како лаки лузер, а е 22 носител...