Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.755
Dybala: "It will be difficult to reject Barcelona or Real? There's no offers, for me there are no problems for the renewal."
Dybala: "I'm very happy at Juve and my agent will arrive over the next few days to discuss the contract renewal with the club."
Dybala: "Would you like to wear the jersey number 10? #21 is very important at Juventus but of course 10 is not bad."

Dybala: "I saw Del Piero's last game and I was moved. To have the affection of the fans is great."
Dybala: "I would love to have Alex's (Del Piero) career. Sacchi told Perez to sign me? I'm thinking only about my Juve." :love:[DOUBLEPOST=1484177267][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
Thiago Alcantratrarrararaa,
Не го познавам играчов...:kafence:

Инаку заборавив да пишам дека вечерва сум премногу задоволен од Ринкон, сеоски Давидс нека продолжи со ваквите партии(y)

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.337
Поени од реакции
6.018
Лихт старее. Ја нема онаа експлозивност и одлучност, дали е уморен, или му недостига мотивација, не знам, но дефинитивно не е оној стариот, особено во одбраната. Аталанта сетија дека е така и затоа скоро сите напади се одвиваа по неговата страна.

Ринкон е одличен досега. Не е класа играч, но дефинитивно е корисен кога топката е во противникот. Си ја брка работата и нема да ме чуди ако почнува и од почеток на поважни натпревари каде што ќе треба поагресивна игра во средината.

Juventus offer €4m for Kolasinac

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
Интересно е што веќе не го сакаме Лихтштајнер во тим, донекаде оправдано со оглед на годините и лошата форма што ја има моментално... али интерашиве би убиле за ваков играч што моментално е катастрофа. Доброто е што Лихт даде збор дека на лето нема да се пресели кај нив туку најверојатно ќе фаќа патот надвор од Италија :)[DOUBLEPOST=1484245402][/DOUBLEPOST]Калдара е бјанконеро :X3:

Последно уредено:

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Интересно е што веќе не го сакаме Лихтштајнер во тим, донекаде оправдано со оглед на годините и лошата форма што ја има моментално... али интерашиве би убиле за ваков играч што моментално е катастрофа. Доброто е што Лихт даде збор дека на лето нема да се пресели кај нив туку најверојатно ќе фаќа патот надвор од Италија :)[DOUBLEPOST=1484245402][/DOUBLEPOST]Калдара е бјанконеро :X3:

Подобро за нас да отидеше у Интер :cool:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.813
Поени од реакции
17.755
#SKY's Di Marzio reports that #Juve met #DeSciglio's agent & the Italian full back is one of #Marotta's objectives in June

Multiple Italian reports Patrice Evra close to #CrystalPalace

Instead, Sky Sport Italia and Mediaset Premium now claim Evra is on the verge of agreeing a transfer to Crystal Palace.

Juve are eager to send Evra towards the exit so they can swoop early for Schalke 04 talent Sead Kolasinac.[DOUBLEPOST=1484279909][/DOUBLEPOST]Juventus will meet today with Ascoli to close the deal for Orsolini. [Sky]

Juventus is thinking about calling Spinazzola back from his loan this January. [Sky][DOUBLEPOST=1484280467][/DOUBLEPOST]Dybala: "The gesture after the goal? A secret! Maybe later I'll tell you... "

Последно уредено:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Овој Колашинац е лев или десен бек?

Оти ако е лев се плашам од едно лошо сценарио летово...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813

Сандро да си фаќа патот?

Лоша слика ќе си створи Јуве ако ги продава секое лето најдобрите.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Сандро да си фаќа патот?

Лоша слика ќе си створи Јуве ако ги продава секое лето најдобрите.
Вика LB, LCB & RBC дури и DM.
Хммм...

Нека не го зимаат Бенатија и таман ќе е, Сандро да остане.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645

Ај ако не да останеме само на Сандро по таа лева бековска позиција... Ќе игра на секој меч без одмор, ако треба и повреден ќе се влечи на терен.

Screenshot_2017-01-13-15-44-46-1.png

Ајде со среќа дете, па на лето кај Келини да правиш дриблинзи :)

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383

МондоИко, гледај малку позитивно на работите у животот... не биди песимиста за секое нешто ... :P

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
После последните лета тешко е да се биде оптимист, кога постојано вртат мубаети за напуштање на Дибала, Сандро и Бонучи. Се ќе им ебам ако продадат некој од овие играчи, мамката да им ја ебам.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.685
Поени од реакции
88.645
После последните лета тешко е да се биде оптимист, кога постојано вртат мубаети за напуштање на Дибала, Сандро и Бонучи. Се ќе им ебам ако продадат некој од овие играчи, мамката да им ја ебам.
Тие да сакаа да останат ќе останеа, никој не беше им ставил пиштол на глава и сосила ги избркал од тимот.

Сандро и Дибала се далеку од заминување, за Бонучи да не правиме муабет... Земи диезапамче и оди преспиј, као нов ќе се разбудиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom