Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
The man in the high castle ја гледа некој? Изгледав 8 епизоди од првата сезона и одлично делува.

Првава минута само гледајте ја :D Не мора ништо фазла.

Пипл јас ја почнав Containment не е лошо ко за почеток ама на попокорн ја глеам и имаат ставено за прва сезона..а колку има инаку? или таа е само? :D
патем нешо друго ако имате да кажете за серијава повелајте

Пипл јас ја почнав Containment не е лошо ко за почеток ама на попокорн ја глеам и имаат ставено за прва сезона..а колку има инаку? или таа е само? :D
патем нешо друго ако имате да кажете за серијава повелајте

Само таа една сезона и е, откажана е инаку. Од Џули Плек била креирана, може е подобро вака. :D

Дали некој ги има изгледано двете епизоди што излегоа вчера од Emerald city? Или да планира да ја гледа? По трејлер не ми изгледа ептен лошо, па не знам дали да ја почнувам.

Некој линк за ЕМИ наградиве?

Многу јака пилот епизодата на Taboo, нека отвара некој тема. Музика, глума, приказна, има се што е потребно за top tier серија.

10/10

Police_squad_in_colour.jpg

Police Squad! in color е една од оние прерано упокоени серии (само 6 епизоди), веројатно абортирана оти на рајата Династија и Далас ѝ биле многу поинтересни. Кој е по идиотскиот хумор на Лесли Нилсен нема да зажали. Неколку години подоцна од серијава произлегол Naked Gun, со нешто подизменета екипа, ама суштината е непроменета.

Ова може да биде одлично. Приказната во првата книга е супер возбудлива а писателот е J. K. Rowling
4f97b28bf7046532a29c1af3ceac95d9.jpg

Gleda nekoj The Missing?
Vtorava sezona mozebi podobra i od prvata, a bez nikakva pompa i marketing, na mesec dena pred prikazuvanje nemase nikakvo info, strasna serija.

Gleda nekoj The Missing?
Vtorava sezona mozebi podobra i od prvata, a bez nikakva pompa i marketing, na mesec dena pred prikazuvanje nemase nikakvo info, strasna serija.
Јас ги изгледав двете сезони и уште не знам која е подобра, може втората за нијанса... Ма да може и затоа што првата ко недовршена ми остана. Немаше краен епилог со детето што стана.

Gleda nekoj The Missing?

Јас ги изгледав двете сезони и уште не знам која е подобра, може втората за нијанса... Ма да може и затоа што првата ко недовршена ми остана. Немаше краен епилог со детето што стана.

Одлична серија, исто и јас 2 сезона далеку подобра од првата.

Јас да ја пофалам бразилската 3% на Нетфликс. Би ја препорачала на љубителите на Hunger Games, Persons Unknown, тој некој жанр е.

Sent from my E2105 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom